Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

03/05/2007

Рішення виконавчого комітету від 03.05.2007 № 151 «Про удосконалення стилю, форм і методів роботи головного управління архітектури та містобудування міської ради»

Керуючись рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.02.2005 № 47 “Про заходи по удосконаленню стилю, форм і методів роботи виконавчих органів міської ради”, розглянувши інформацію начальника головного управління архітектури та містобудування міської ради, головного архітектора міста Трубіна В.П., виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Інформацію начальника головного управління архітектури та містобудування міської ради, головного архітектора міста Трубіна В.П. взяти до відома (додається).
2. Головному управлінню архітектури та містобудування міської ради
(Трубін В.П.):
2.1. Вжити заходів по виконанню в повному обсязі рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.02.2005 № 47 “Про заходи по удосконаленню стилю, форм і методів роботи виконавчих органів міської ради”.
2.2. З метою підвищення ефективності виконання управлінських функцій з виконання повноважень у сфері містобудування та архітектури, а також прийняття обґрунтованих управлінських рішень, впровадити у роботу новітні інформаційні технології та відповідні бази даних.
2.3. Забезпечити висвітлення актуальних проблем містобудування у засобах масової інформації.
2.4. Запровадити практику ознайомлення та вивчення позитивного досвіду інших міст України щодо вирішення проблем містобудування та архітектури.
2.5. Активізувати практику проведення громадських слухань з питань розміщення об’єктів містобудування та внесення змін до містобудівної документації.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення