Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

03/05/2007

Рішення виконавчого комітету від 03.05.2007 № 152 «Про підготовку місць масового відпочинку жителів міста у весняно-літній період 2007 року»

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 06.03.2002        №264 „Про затвердження порядку обліку місць масового відпочинку населення на водних об’єктах”, з метою своєчасної підготовки місць масового відпочинку жителів міста у весняно-літній період 2007 року виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Районним адміністраціям міської ради:
1.1. Забезпечити своєчасне виконання робіт по підготовці до відкриття парків, скверів, фонтанів, куточків відпочинку, спортивно-ігрових майданчиків, які знаходяться на території районів.
1.2. Забезпечити проведення культурологічних заходів до державних, професійних та інших свят.
1.3. Визначити місця масового відпочинку населення на водних об’єктах незалежно від форм власності за проектами відведення земельних ділянок та місця, заборонені для купання. Дислокацію визначених місць надати до управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради до 10.05.2007.
1.4. Здійснити перевірку за дотриманням належного санітарно-технічного стану визначених місць масового відпочинку, човнових та водних станцій і причалів з залученням відповідних служб міста.
2. Комунальному підприємству „Центральний парк культури і відпочинку „Дубовий гай” забезпечити виконання робіт з ремонту малих архітектурних форм, благоустрою території центрального парку культури і відпочинку „Дубовий гай”, залучивши до цього заклади торгівлі та підприємства, розташовані на території парку, в установленому законодавством порядку.
3. Комунальному ремонтно-будівельному підприємству „Зеленбуд” виконати роботи по ремонту газонів, посадці дерев, чагарників, квітів в місцях масового відпочинку згідно з укладеними договорами.
4. Комунальному підприємству „Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів” до 30.05.2007:
4.1. Виконати роботи по ремонту і встановленню пляжного обладнання, буйків на території центральних міських пляжів Ленінського і Орджонікідзевського районів.
4.2. Навести порядок на території пляжів.
4.3. Провести обстеження і очищення акваторії зазначених пляжів силами водолазів Запорізької міської рятувально–водолазної служби.
4.4. Виділити приміщення для розташування рятувальних та медичних постів.
5. Просити Запорізьку міську санітарно-епідеміологічну станцію забезпечити санітарний нагляд  за станом місць масового відпочинку, пунктів громадського харчування та торгівлі.
6. Керівникам всіх підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності, які мають оздоровчі заклади біля води, до 22.05.2007 виконати заходи, спрямовані на дотримання безпеки людей згідно з Правилами охорони життя людей на водних об’єктах України, затвердженими наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 03.12.2001 № 272.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на  першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення