Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/04/2007

Рішення міської ради від 28.04.2007 № 30 «Про передачу в оренду ТОВ “ОЛЬФ ЛТД” земельної ділянки для розташування сміттєпереробного заводу по вул. Базовій, 10в»

Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо складання договору оренди земельної ділянки в районі вул. Базової, 10в, керуючись ст. 124, 141 Земельного кодексу України та Законом України “Про оренду землі”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю “ОЛЬФ ЛТД” (і.п.н. 33528231) технічну документацію із землеустрою щодо складання договору оренди земельної ділянки по вул. Базовій, 10в.
2. Припинити Запорізькому комунальному автотранспортному підприємству 082801 “Комунсантрансекологія” тимчасово, терміном на 25 років, право постійного користування земельною ділянкою площею 5,0000 га,? раніше наданої рішенням восьмої сесії Запорізької міської ради від 31.01.07 №61/159 “Про надання в постійне користування Запорізькому комунальному автотранспортному підприємству 082801 “Комунсантрансекологія” земельної ділянки по вул. Базовій,10в для розташування полігону побутових відходів”.
3. Передати в оренду строком на 25 років товариству з обмеженою відповідальністю “ОЛЬФ ЛТД” земельну ділянку (кадастровий номер 2310100000:07:052:0045) площею 5,000га (землі для видалення відходів) по вул. Базовій, 10в для розташування сміттєпереробного заводу в межах згідно з планом, що додається, за рахунок земель, право користування якими тимчасово припиняється пунктом 2 даного рішення.
4. Доручити Запорізькому міському управлінню земельних ресурсів /Цвіркун О.М./ внести відповідні зміни до земельно-кадастрової документації.
5. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю “ОЛЬФ ЛТД” (Ольшанський С.М., м. Запоріжжя, бульвар Центральний, буд. 21):
5.1. Після прийняття даного рішення у двомісячний термін укласти з Запорізькою міською радою договір оренди землі, подати його на державну реєстрацію та одержати в установленому законом порядку. 
5.2. Надати у п’ятиденний строк після державної реєстрації договору оренди землі копію договору відповідному органу державної податкової служби.
5.3. Після закінчення строку оренди землі договір оренди землі поновити в установленому законодавством порядку, або за вимогою міської ради.
5.4. Виконувати обов’язки землекористувача, відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.
5.5. У випадку будь-яких змін щодо статуту, назви, місцезнаходження юридичної особи або належності об’єкта протягом місяця звернутися для переоформлення земельної ділянки в установленому законодавством порядку та внесення змін до земельно-кадастрової документації.
5.6. Виконувати вимоги, викладені у висновках служб міста, які погодили передачу даної земельної ділянки.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов