Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

02/04/2007

Рішення виконавчого комітету від 02.04.2007 № 123 «Про складування родючого ґрунту»

Розглянувши листа товариства з обмеженою відповідальністю “МЕТРО Кеш енд Кері Україна” щодо відведення місця для складування родючого ґрунту, що вивільнився під час будівництва торговельного центру “Метро” в районі траси Харків – Сімферополь – Алушта - Ялта, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю “МЕТРО Кеш енд Кері Україна” вивезення родючого ґрунту та тимчасове складування його на території Кушугумського кладовища.
2. Доручити спеціалізованому комунальному підприємству “Запорізька міська ритуальна служба” прийняття родючого ґрунту на території Кушугумського кладовища.
3. Комунальному ремонтно-будівельному підприємству “Зеленбуд” та спеціалізованому комунальному підприємству “Запорізька ритуальна служба” використовувати вищевказаний вивільнений ґрунт для виконання робіт з благоустрою території міста та кладовищ.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є.Г. Карташов