Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/03/2007

Рішення міської ради від 28.03.2007 № 27 «Про передачу у власність відкритому акціонерному товариству “Запоріжжяобленерго” трансформаторної підстанції КТПН-160/6-04 з обладнанням по вул. Стартовій у с. Леваневського»

Згідно з Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про власність”, враховуючи звернення Концерну “Міські теплові мережі”, згоду відкритого акціонерного товариства “Запоріжжяобленерго”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Передати у власність відкритому акціонерному товариству “Запоріжжяобленерго” трансформаторної підстанції КТПН-160/6-04 з обладнанням по вул. Стартовій у с. Леваневського.
2. Концерну “Міські теплові мережі” та управлінню комунальної власності міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі у власність ВАТ “Запоріжжяобленерго” трансформаторної підстанції КТПН-160/6-04 з обладнанням по вул. Стартовій у с. Леваневського.
3. Контроль за виконанням даного рішення на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов