Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/03/2007

Рішення міської ради від 28.03.2007 № 35 «Про комунальний заклад „Медсанчастина „Запоріжсталь” та „Дніпроспецсталь”»

Згідно з Цивільним кодексом України, Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про державну реєстрацію юридичних осіб-підприємств”, враховуючи рішення Запорізької міської ради від 20.04.2005  №46 „Про програму розвитку охорони здоров’я м.Запоріжжя та основні напрямки розвитку галузі на 2005-2007 роки” та враховуючі звернення акціонерного товариства „Запоріжсталь” від 27.03.2007, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
         1. Затвердити договір на спільне фінансування комунального закладу „Медсанчастина  „Запоріжсталь” та „Дніпроспецсталь” в II кварталі 2007 року (додається).
2. Припинити діяльність юридичної особи – комунальний заклад „Медсанчастина „Запоріжсталь” та „Дніпроспецсталь” шляхом ліквідації з 01 липня 2007 року, провести виплати працівникам та їх працевлаштувати згідно діючого законодавства України та  на умовах передбачених договором на спільне фінансування, затвердженого п.1 даного рішення.
         3. Управлінню охорони здоров’я міської ради (Севальнєва Н.О.) створити комісію з припинення діяльності комунального закладу „Медсанчастина „Запоріжсталь” та „Дніпроспецсталь”.
         4. Управлінню комунальної власності міської ради (Теслюк В.Я.) створити комісію щодо проведення інвентаризації майна комунального закладу „Медсанчастина „Запоріжсталь” та „Дніпроспецсталь” та передати майно відкритому акціонерному товариству „Запоріжсталь”.
         5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я  та соціального захисту населення (Денщикова І.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов

Договір на спільне фінансування (з додатками)