Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/03/2007

Рішення міської ради від 28.03.2007 № 24 «Про затвердження “Програми будівництва житлових будинків у сел. Павло-Кічкас для відселення з ветхих будинків на період 2007-2017 роки в м. Запоріжжі”»

 

З метою вирішення питань відселення мешканців, які мешкають у ветхих та непридатних для проживання будинках у сел. Павло-Кічкас на упередження аварій у житлово-комунальному господарстві, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити “Програму будівництва житлових будинків у сел. Павло-Кічкас для відселення з ветхих будинків на період 2007-2017 роки в м. Запоріжжі” (додається).
2. Фінансування будівництва житлових будинків для відселення мешканців, які мешкають у ветхих та непридатних для проживання будинках на період 2008-2017 роки виконувати за рахунок субвенції з Державного бюджету, місцевого бюджету та залучення коштів інвесторів.
3. Просити народних депутатів України від м. Запоріжжя звернутися до Кабінету Міністрів України з питання прийняття відповідної Постанови “Про затвердження “Програми будівництва житлових будинків у сел. Павло-Кічкас для відселення з ветхих будинків в м. Запоріжжі на період 2007-2017 роки” з визначенням джерел фінансування.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету та фінансів (Великий В.І.).

Міський голова Є.Г.Карташов

Програма будівництва житлових будинків