Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/03/2007

Рішення міської ради від 28.03.2007 № 26 «Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя об’єктів права державної власності»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про власність”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, розглянувши звернення та надані документи Філії “Дніпровська гідроелектростанція” ВАТ “Укргідроенерго”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя об’єкти права державної власності – квартиру №5 по вул. Кремлівській, 81-А, та квартиру №14 по вул. Штурмовій, 3.
2. Управлінню комунальної власності міської ради та управлінню житлового господарства міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийому до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя зазначених в п.1 рішення квартир.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин /Таран Р.О./.

Міський голова Є.Г.Карташов