Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/03/2007

Рішення міської ради від 28.03.2007 № 55 «Про погодження ТОВ “Енерготехсервіс” місця розташування торгового центру в районі Прибережної автомагістралі»

Розглянувши подані матеріали, керуючись ст. 151 Земельного кодексу України, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
       1. Надати товариству з обмеженою відповідальністю “Енерготехсервіс” дозвіл на підготовку матеріалів погодження місця розташування торгового центру в районі Прибережної автомагістралі.
       2. Затвердити матеріали погодження місця розташування торгового центру в районі Прибережної автомагістралі (і.п.н. 31880520).
        3. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю “Енерготехсервіс” вести проектування торгового центру в районі Прибережної автомагістралі на протязі 1 року на земельній ділянці (кадастровий номер 2310100000:05:003:8013) орієнтовною площею 1,2797 га в межах, згідно з планом, що додається, в тому числі:
        -площею 1,0721 га (землі будівництво на яких не розпочато) на землях раніше наданих комунальному підприємству “Управління капітального будівництва” рішенням виконавчого комітету Запорізької міської Ради народних депутатів від 25.10.1984 №320/10 “Про відведення управлінню капітального будівництва міськвиконкому земельної ділянки в мікрорайоні №1 прибережної зони по вул. Перемоги для будівництва житлових будинків по приватному проекту”;
         -площею 0,2076 га (землі громадського призначення) на землях Запорізької міської ради.
        4. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю “Енерготехсервіс” (Ляшко О.В., м. Запоріжжя, пр. Леніна, 53):
        4.1. Після прийняття рішення Запорізькою міською радою у двомісячний строк замовити у Запорізькому міському управлінні земельних ресурсів акт резервування земельної ділянки, що буде діяти на час розробки проектно-кошторисної документації, подати його на реєстрацію та одержати в установленому порядку.
        4.2. Проектом будівництва передбачити виконання умов, викладених у висновках служб міста, які погодили місце розташування об’єкта.
        5. Питання надання земельної ділянки, остаточну площу на її межі вирішити в установленому законодавством порядку після погодження та затвердження проектно-кошторисної документації.
        6. Дане рішення не дає права на проведення будівельно-монтажних робіт на земельній ділянці, визначеній під проектування торгового центру.
        7. У разі самовільного зайняття земельної ділянки до прийняття рішення Запорізькою міською радою про передачу її в оренду, дане рішення втрачає чинність, а повернення самовільно зайнятої земельної ділянки проводиться в установленому чинним законодавством порядку.
        8. Дозволити розробку проекта відведення земельної ділянки після затвердження в установленому порядку проектно-кошторисної документації.
        9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М., голову постійної комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов