Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/03/2007

Рішення виконавчого комітету від 22.03.2007 № 94 «Про результати проведення досліджень ринку пасажирських перевезень по маршруту «Арматурний завод – «Комбінат «Дніпроспецсталь» та закриття автобусного маршруту загального користування №51М «Арматурний завод - БК Дніпроспецсталь»»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про транспорт», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003 №141 «Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», наказом Міністерства транспорту України від 21.01.1998 №21 «Про затвердження Порядку та умов організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом», Інструкцією з проведення дослідження ринку пасажирських перевезень в місті Запоріжжі, затвердженою рішенням міськвиконкому від 26.10.2005 №376/3 «Про організацію досліджень ринку пасажирських перевезень», базуючись на результатах обстеження пасажиропотоку, проведеного державним підприємством «Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут», матеріалів пасажирообстеження та висновків товариства з обмеженою відповідальністю «Авто-Солінг», виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Закрити автобусний маршрут загального користування №51М «Арматурний завод – БК Дніпроспецсталь».
2. Рішення виконавчого комітету міської ради від 28.04.2005 №137/7 «Про подовження маршруту №51М «Арматурний завод – БК Дніпроспецсталь» вважати таким, що втратило чинність.
3. Управлінню транспорту та зв'язку міської ради (Костюченко Л.А.) розірвати договір на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусному маршруті загального користування №51М «Арматурний завод – БК Дніпроспецсталь» від 30.12.2004 №9 з товариством з обмеженою відповідальністю «Авто-Солінг», за згодою сторін.
4. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради (Шулдик С.О.) повідомити через засоби масової інформації про закриття автобусного маршруту загального користування №51М «Арматурний завод – БК Дніпроспецсталь».
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Костюченка Л.А.

Міський голова Є.Г.Карташов