Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/02/2007

Рішення виконавчого комітету від 24.02.2007 № 52 «Про затвердження результатів проведення досліджень ринку пасажирських перевезень по автобусних маршрутах загального користування №№88, 85М, 63аМ, 77»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про транспорт”, “Про автомобільний транспорт”, постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.03 №141 “Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту”, наказом Міністерства транспорту України від 21.01.98 №21 “Про затвердження Порядку та умов організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом”, Інструкцією з проведення дослідження ринку пасажирських перевезень в місті Запоріжжі, затвердженою рішенням міськвиконкому від 26.10.2005 №376/3 “Про організацію досліджень ринку пасажирських перевезень”, базуючись на результатах обстеження пасажиропотоку, проведеного державним підприємством “Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут” та висновках товариства з обмеженою відповідальністю “Еталон”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни в кількісний склад автомобільного транспорту на автобусних маршрутах загального користування, які обслуговуються товариством з обмеженою відповідальністю “Еталон” (Славкін А.Л.):
1.1. Зменшити кількість транспортних засобів, які обслуговують автобусний маршрут загального користування №88 “вул. Товариська – вул. 40 років Перемоги – вул. Товариська” в режимі маршрутного таксі з 20 до 15 одиниць класу В, А та 1 і мінімальну кількість зворотних рейсів зі 100 до 75.
1.2. Зменшити кількість транспортних засобів, які обслуговують автобусний маршрут загального користування №85М “Набережна – вул. Малиновського” в режимі маршрутного таксі з 17 одиниць класу В до 10 одиниць класу В, А та 1.
1.3. Зменшити кількість транспортних засобів, які обслуговують автобусний маршрут загального користування №63аМ “БК ЗАлК – Космічний мкрн. – БК ЗАлК” в режимі маршрутного таксі з 21 одиниці класу В до 15 одиниць класу В, А та 1.
1.4. Зменшити кількість транспортних засобів, які обслуговують автобусний маршрут загального користування №77 “Осипенківський мкрн. (Арматурний завод) – Космічний мкрн. (вул. Олімпійська)” з 29 до 20 одиниць класу В, А, та 1.
2. Внести зміни в назву та номери автобусних маршрутів загального користування, зазначених пунктом 1 даного рішення і викласти в наступній редакції:
2.1. Маршрут №85 “Набережна – вул. Малиновського - Набережна” в режимі маршрутного таксі.
2.2. Маршрут №63а “БК ЗАлК – вул. Малиновського – БК ЗАлК” в режимі маршрутного таксі.
2.3. Маршрут №77 “Арматурний завод – вул. Олімпійська” в режимі маршрутного таксі.
3. Управлінню транспорту та зв'язку міської ради (Костюченко Л.А.) протягом одного місяця внести відповідні зміни до договорів на перевезення автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування.
4.Товариству з обмеженою відповідальністю “Еталон” внести необхідні зміни до паспортів маршрутів, протягом місяця.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Костюченка Л.А.

Міський голова Є.Г.Карташов