Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/02/2007

Рішення виконавчого комітету від 24.02.2007 № 46 «Про удосконалення стилю, форм і методів роботи Жовтневої районної адміністрації Запорізької міської ради»

Розглянувши інформацію голови Жовтневої районної адміністрації міської ради Урвачової О.Я. щодо реалізації планів та напрямків роботи районної адміністрації з вирішення питань життєдіяльності району, раціонального та своєчасного виконання бюджету, координації роботи з підприємствами, установами і організаціями, направленої на стабільний розвиток промислового комплексу, погашення заборгованості по заробітній платі, ліквідації несанкціонованої торгівлі, подальшого розвитку підприємництва, створення умов для сприятливого інвестиційного клімату, виконання заходів з ремонту та утримання житлового фонду, благоустрою та озеленення, а також, взявши до уваги довідку робочої групи, створеної для вивчення питання щодо роботи Жовтневої районної адміністрації міської ради по удосконаленню стилю, форм і методів роботи, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Інформацію голови Жовтневої районної адміністрації міської ради Урвачової О.Я. щодо здійснення заходів по удосконаленню стилю, форм і методів роботи Жовтневої районної адміністрації міської ради прийняти до відома.
2. Голові Жовтневої районної адміністрації міської ради Урвачовій О.Я.:
2.1. До 10.03.2007 розробити та затвердити дієві заходи по удосконаленню стилю, форм і методів роботи районної адміністрації міської ради.
2.2. Посилити роботу з економічно визначальними підприємствами району з метою вирішення питань подальшого соціально-економічного розвитку району.
2.3. Провести необхідну роботу по суттєвому зменшенню заборгованості по виплаті заробітної плати на підприємствах району, звернути особливу увагу на економічно неактивні підприємства.
2.4. Вжити заходи по вирішенню проблем, пов’язаних з ремонтом та утриманням житлового фонду, приведенням його до належного стану.
2.5. Забезпечити ліквідацію незаконної торгівлі на території району, підвищити координацію зусиль правоохоронних органів та громадських формувань за цим напрямком.
2.6. Активізувати роботу по утриманню території району в належному санітарному стані, з ліквідації несанкціонованих звалищ сміття.
2.7. Взяти під персональний контроль подальше використання земельних ділянок, виділених для забудови.
2.8. Для інформування населення про діяльності влади та створення позитивного іміджу міста більш активно використовувати засоби масової інформації, редакції яких розташовані на території району.
2.9. Продовжити практику добору та укомплектування посад у підрозділах районної адміністрації міської ради кваліфікованими кадрами, активізувати роботу з підготовки дієвого кадрового резерву, забезпечити проведення постійної профілактичної роботи щодо дотримання посадовими особами виконавчих органів міської ради вимог Закону України “Про боротьбу з корупцією”.
3. Виконавчому комітету міської ради, голові Жовтневої районної адміністрації міської ради Урвачовій О.Я., начальнику управління охорони здоров’я міської ради Севальнєвій Н.О. вжити дієвих заходів щодо вирішення питань ремонту та обладнання дитячого відділення Центральної лікарні Жовтневого району.
4. З метою усунення дублювання повноважень виконавчих органів міської ради керівникам виконавчих органів міської ради проаналізувати існуюче Положення про районну адміністрацію та надати до 20.03.2007 свої пропозиції щодо внесення змін і доповнень до Положення, керуючому справами виконкому ради Вайтанику К.О. узагальнити запропоновані керівниками виконавчих органів міської ради зміни та доповнення до Положення про районну адміністрацію та надати їх на розгляд міському голові.
5. Про результати проведеної роботи поінформувати виконавчий комітет міської ради до 30.12.2007.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є.Г.Карташов