Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/02/2007

Рішення виконавчого комітету від 24.02.2007 № 60 «Про встановлення відзнаки виконавчого комітету Запорізької міської ради – пам’ятної медалі “За бездоганну службу”»

З метою підвищення статусу посадової особи місцевого самоврядування, ефективності роботи посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Запорізької міської ради, посилення довіри суспільства, кожного громадянина до виконавчих органів міської ради, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Встановити відзнаку виконавчого комітету міської ради – пам’ятну медаль “За бездоганну службу” для нагородження посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Запорізької міської ради.
2. Затвердити Положення про пам’ятну медаль  “За бездоганну службу” (додається).
3. Затвердити ескіз та опис пам’ятної медалі “За бездоганну службу” (додається).
4. Фінансовому управлінню міської ради передбачити витрати, що пов’язані із виготовленням пам’ятної медалі “За бездоганну службу” та посвідчень до неї.
5. Керуючому справами виконавчого комітету міської ради Вайтанику К.О. забезпечити виготовлення пам’ятної медалі “За бездоганну службу” та посвідчень.

Міський голова Є.Г.Карташов
Затверджено
Рішення виконавчого комітету
міської ради
24.02.2007 № 60

ПОЛОЖЕННЯ

про пам’ятну медаль “За бездоганну службу”

1. Пам’ятною медаллю “За бездоганну службу” (далі – медаль) нагороджуються посадові особи виконавчих органів Запорізької міської ради за багаторічну працю, сумлінне виконання посадових обов’язків, які відзначились особистим вагомим внеском у розвиток місцевого самоврядування, забезпечують виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку міста Запоріжжя, виявили високий професіоналізм та ініціативу у здійсненні конкретних заходів, сприяють зміцненню авторитету міста Запоріжжя, шанобливо ставляться до громадян та їх звернень.
2. Рішення про нагородження медаллю приймається виконавчим комітетом міської ради.
3. Висунення посадових осіб місцевого самоврядування для нагородження здійснюється гласно у трудових колективах, де вони працюють.
4. Подання про нагородження посадової особи місцевого самоврядування медаллю має містити конкретні відомості про досягнення посадової особи та біографічну довідку із зазначенням відомостей про попередні відзнаки та заохочення.
5. Підготовка матеріалів до розгляду виконавчим комітетом міської ради здійснюється відділом організаційної та кадрової роботи виконкому ради.
6. Медаль вручається особисто нагородженому в урочистій обстановці, як правило, міським головою.
Разом з медаллю нагороджений отримує посвідчення (опис посвідчення додається).
7. Облік і реєстрація нагороджених медаллю здійснюється загальним відділом виконкому ради.
8. Особі, яка нагороджена медаллю, виплачується одноразова премія в розмірі двох мінімальних заробітних плат у межах затвердженого фонду оплати праці відповідного виконавчого органу міської ради.
9. До трудової книжки посадової особи місцевого самоврядування, яка нагороджується медаллю, вноситься відповідний запис.
10. Повторне нагородження медаллю не проводиться.
11. Прізвища нагороджених медаллю оприлюднюються у газеті “Запорозька Січ”.



Керуючий справами
виконкому ради
К.О.Вайтаник
Затверджено
Рішення виконавчого комітету
міської ради
24.02.2007 № 60

Опис

пам’ятної медалі “За бездоганну службу”

Пам’ятна медаль “За бездоганну службу” складається з підвіски та застібки.
Застібка – прямокутна частина медалі розміром 14Х28 мм, виготовлена з металу жовтого кольору з емалевим покриттям малинового кольору, що символізує прапор м. Запоріжжя. На лицевій стороні застібки зображено герб м. Запоріжжя, який є історичним символом та офіційним атрибутом міста.
Підвіска – кругла частина медалі діаметром 32 мм з двостороннім зображенням, виготовлена з металу жовтого кольору з покриттям “під золото”.
На лицевій стороні медалі (підвіски) зображено:
- будинок виконавчого комітету Запорізької міської ради з написом “Запоріжжя”;
- назва пам’ятної медалі “За бездоганну службу” на декоративній стрічці.
На зворотній стороні  медалі (підвіски) зображено:
- напис “Виконавчий комітет Запорізької міської ради”, який вказує на орган, що нагороджує пам’ятною медаллю.
Всі декоративні елементи пам’ятної медалі зображені в стилі оформлення герба м. Запоріжжя.


Керуючий справами
виконкому ради
К.О.Вайтаник