Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

10/02/2007

Рішення виконавчого комітету від 10.02.2007 № 39 «Про визначення відносин між Концерном «Міські теплові мережі» та ЖБК, ОСББ»

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги» та з метою проведення у 2007 році розрахунків по наданих пільгах та додаткових виплат населенню на покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету, в зв'язку з тим, що відносини між Концерном «Міські теплові мережі» та ЖБК, ОСББ не врегульовано до 31.12.2006, а також у зв'язку зі зверненням ЖБК, ОСББ до виконавчого комітету міської ради з наданням протоколів загальних зборів мешканців цих будинків, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Концерну «Міські теплові мережі» здійснювати у 2007 році відносини з ЖБК, ОСББ на умовах раніш укладених договорів до 31.07.2007 року.
2. Встановити тарифи для розрахунків між Концерном «Міські теплові мережі» та ЖБК, ОСББ у 2007 році згідно додатку 2 до рішення виконавчого комітету міської ради від 29.08.2006 №309 «Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення, затвердження загальних вказівок до тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення».
3. ЖБК, ОСББ визначитись з виконавцем послуг в термін до 01.05.2007 та укласти відповідні договори згідно з вимогами Законів України «Про теплопостачання» та «Про житлово-комунальні послуги».
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника головного економічного управління міської ради Новак Н.В. та голів районних адміністрацій.

Міський голова Є.Г.Карташов