Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

07/02/2007

Рішення міської ради від 07.02.2007 № 53 «Про протест прокуратури міста Запоріжжя від 13.09.2006 № 3672 вих.06 на рішення № 22 від 26.12.2001 Запорізької міської ради “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Запоріжжя, що підлягають приватизації”, в частині включення...»

Про протест прокуратури міста Запоріжжя від 13.09.2006 № 3672 вих.06 на рішення № 22 від 26.12.2001 Запорізької міської ради “Про затвердження переліку об'єктів комунальної власності м. Запоріжжя, що підлягають приватизації”, в частині включення до цього переліку об'єкту по вул. Анголенко, 13

 

Розглянувши протест прокуратури міста Запоріжжя від 13.09.2006 № 3672, в частині включення до переліку об'єктів комунальної власності м. Запоріжжя, що підлягають приватизації способом викупу нежитлового приміщення, розташованого за адресою: м. Запоріжжя, вул. Анголенко, 13 (п. 11 переліку), затвердженого рішенням № 22 від 26.12.2001 Запорізької міської ради “Про затвердження переліку об'єктів комунальної власності м Запоріжжя, що підлягають приватизації”, як незаконне, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Протест прокуратури міста Запоріжжя відхилити.
2. Доручити начальнику управління у справах приватизації міської ради Проценко Д.Ю., начальнику управління комунальної власності міської ради Теслюку В.Я., начальнику управління житлового господарства міської ради Чернеченко М.Г. та начальнику юридичного відділу виконавчого комітету міської ради Корнієнко С.А. проаналізувати застосування нормативних актів України, що регулюють режим правовідносин пов'язаних з власністю допоміжних приміщень багатоквартирних будинків.
3. Доручити голові постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, законності та правопорядку міської ради Гунько В.В. звернутись до правоохоронних органів та суду з метою визначення єдиного принципу застосування законодавства України, по цьому питанню.
4. Доручити голові постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, законності та правопорядку міської ради Гунько В.В. спільно з начальником юридичного відділу виконавчого комітету міської ради Корнієнко С.А., у випадку не врегулювання питання щодо оренди допоміжних приміщень суб'єктами владних повноважень, підготувати проект звернення від імені Запорізької міської ради до народних депутатів України з метою внесення змін до діючого законодавства, що регулює правовий режим власності допоміжних приміщень та проект звернення до Конституційного суду України з письмовим клопотанням щодо офіційного тлумачення нормативних актів з цього питання.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В., голову постійної комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин Тарана Р.О. та голову постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, законності та правопорядку міської ради Гунько В.В.

Міський голова Є.Г.Карташов