Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

07/02/2007

Рішення міської ради від 07.02.2007 № 59 «Про надання дозволу ТОВ “Торговий комплекс – Бородинський квартал” на підготовку матеріалів погодження місця розташування торговельного комплексу по вул. Ладозькій, 18а»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про основи містобудування”, “Про планування і забудову територій”, “Про відповідність підприємств, їх об'єднань, установ та організацій за правопорушення у сфері містобудування”, Земельним кодексом України та постановою Кабінету Міністрів від 26.05.2004 №677 “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”, з метою зміцнення містобудівної дисципліни, ефективного використання земельних ресурсів, забезпечення сталого розвитку міста Запоріжжя, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати товариству з обмеженою відповідальністю “Торговий комплекс – Бородинський квартал” дозвіл на підготовку матеріалів погодження місця розташування торговельного комплексу на земельній ділянці орієнтовною площею 0,1762 га . по вул. Ладозькій, 18а, за умови виконання та погодження в установленому порядку містобудівного обґрунтування об'єкту відповідно до вимог ДБН Б. 1.1-4-2002 “Склад, зміст, порядок розробки та затвердження містобудівного обґрунтування”.
2. Зобов'язати підприємців, що здійснюють торгівельну діяльність на вул. Ладозькій, 18а звільнити територію ринку до 15 лютого 2007 року.
3. Ленінській районній адміністрації міської ради спільно з управлінням розвитку підприємництва, торгівлі та послуг міської ради вирішити питання щодо надання торговельних місць на ринках міста громадянам, які здійснювали торговельну діяльність на вул. Ладозькій, 18а.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов