Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

31/01/2007

Рішення міської ради від 31.01.2007 № 44 «Про затвердження заходів міської Програми розвитку та підтримки малого підприємництва у м. Запоріжжі на 2007-2008 роки»

На виконання Законів України "Про державну підтримку малого підприємництва", "Про Національну Програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні" та з метою сприяння розвитку та підтримки малого підприємництва в місті Запоріжжі Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити заходи міської Програми розвитку та підтримки малого підприємництва у м. Запоріжжі на 2007-2008 роки (додається ).
2. Головам райадміністрацій, начальникам управлінь, відділів, комітетів Запорізької міської ради:
2.1. Забезпечити здійснення комплексу заходів щодо реалізації завдань Програми ( додається ).
2.2. Надавати щоквартально, до 05 числа наступного за кварталом місяця, до управління розвитку підприємництва, торгівлі та послуг міської ради (Петров М.М.) звіт про хід виконання заходів Програми.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та голову постійної комісії міської ради з питань розвитку підприємництва, торгівлі, побутового обслуговування населення та захисту прав споживачів Лобатенка В.П.

Міський голова Є.Г.Карташов

 

 Заходи міської Програми розвитку та підтримки малого підприємництва у м. Запоріжжі на 2007-2008 роки

 

Основні заходи щодо реалізації міської Програми розвитку та підтримки малого підприємництва у м. Запоріжжі на 2007-2008 роки