Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

31/01/2007

Рішення міської ради від 31.01.2007 № 20 «Про будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжя»

Розглянувши пропозиції контрольної комісії з питання будівництва «Автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжя», вважаючи такою, що не відповідає вимогам Закону України «Про закупівлю товарів, робіт та послуг за державні кошти» процедуру проведення торгів із закупівлі робіт по об'єкту «Будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжя», вважаючи такою, що не відповідає вимогам Закону України «Про закупівлю товарів, робіт та послуг за державні кошти» процедуру оголошення результатів торгів із закупівлі робіт по об'єкту «Будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжя», Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Визнати виконання умов договору підряду №255 від 23.12.2004 р. на виконання робіт по об'єкту «Будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжя» незадовільним.
2. Звернутися до суду з вимогою про визнання недійсним рішення Єдиного постійно діючого міського тендерного комітету стосовно визначення переможця торгів на виконання робіт з будівництва об'єкту «Будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжя», викладене у протоколі №40 від 16.12.2004 р.
3. Звернутися до суду з вимогою про визнання недійсним договору підряду №255 від 23.12.2004 р. на виконання робіт по об'єкту: «Будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжя».
4. Звернутися до Кабінету Міністрів України з проханням перенести термін фінансування робіт по об'єкту «Будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжя» з IV кварталу 2007 року на І-ІІ квартал 2007 року.
5. Тимчасовій контрольній комісії ради для здійснення контролю за дотриманням законодавства при проведенні процедури закупівель і за виконанням робіт з будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжя (Молчанов М.М.) продовжити роботу до 31.12.2007 р.
6.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф., постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (робота галузей міського господарства) (Саатов Д.М.).

Міський голова Є.Г.Карташов