Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/01/2007

Рішення виконавчого комітету від 25.01.2007 № 9 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс”»

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про міський електричний транспорт”, Законом України “Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні”, рішенням виконавчого комітету міської ради від 25.03.99 №115 “Про транспортне обслуговування населення міста підприємством “Запоріжелектротранс”, рішенням виконавчого комітету міської ради від 31.08.99 №429 “Про пільговий проїзд учнів середніх навчальних закладів”, з метою забезпечення сталого функціювання міського електротранспорту, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Встановити з 01.02 2007 року тарифи на перевезення пасажирів у міському електротранспорті (трамвай, тролейбус) підприємства “Запоріжелектротранс” у розмірі 75 коп. за одну поїздку, вартість перевезення багажу у розмірі 75 коп. за кожне місце багажу.
Забезпечити надання пільгового проїзду у міському електротранспорті пільговим категоріям громадян відповідно чинного законодавства.
2. Підприємству “Запоріжелектротранс” додаткові надходження від збільшення тарифу направляти на технічне забезпечення сталої роботи міського електротранспорту.
3. Рекомендувати управлінню транспорту і зв'язку міської ради надавати пріоритет у сфері пасажирських перевезень на проспекті Леніна міському електротранспорту та автотранспорту великої місткості. Відпрацювати програму оновлення рухомого складу міського електротранспорту на наступні чотири роки.
4. Для аналізу тарифів на послуги міського електротранспорту підприємству “Запоріжелектротранс” щоквартально до 30 числа місяця, наступного за звітним, подавати звітні матеріали до головного економічного управління міської ради.
5. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
6. Вважати таким, що втратило чинність з 01.02.2007 року рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2000 №448 “Про тарифи на перевезення пасажирів в міському пасажирському електротранспорті”.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та управління транспорту і зв'язку міської ради (Костюченка Л.А.).

Міський голова Є.Г.Карташов