Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/12/2006

Рішення виконавчого комітету від 28.12.2006 № 454 «Про роботу комунального підприємства “Градпроект” за 9 місяців 2006 року»

За підсумками роботи комунального підприємства “Градпроект”, що спеціалізується на виконанні проектних, проектно-вишукувальних, топографо-геодезичних, землевпорядних та земле оціночних робіт, наданні послуг фізичним та юридичним особам в сфері містобудівного кадастру та архітектури при оформленні об'єктів нерухомості та узгодженні документів, за 9 місяців 2006 року отримано доходів 2840,4 тис. грн.
Витрати підприємства за звітній період склали 2733,5 тис. грн.
Фінансовий підсумок роботи підприємства – валовий прибуток 802,9 тис. грн. Позитивний фінансовий результат свідчить про фінансову стабільність роботи підприємства.
Підприємство у звітному періоді забезпечило виконання робіт та надання послуг юридичним та фізичним особам на суму 2818,6 тис. грн., а також отримало доходи від послуг по ксерокопіюванню та реалізації основних засобів на суму 21,8 тис. грн.
На підприємстві працює 107 чоловік, укомплектованість кадрів складає 100%.
Середня заробітна плата за звітній період – 1450,00 грн. Заборгованості по заробітній платі немає.
За звітній період на підприємстві кредиторська заборгованість становить 616,8 тис. грн.
Розглянувши звіт директора комунального підприємства “Градпроект” Сидоренка Є.А., виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Прийняти до відома звіт директора комунального підприємства “Градпроект” Сидоренка Є.А. і визнати роботу підприємства за 9 місяців 2006 року задовільною.
2. Головному управлінню архітектури та містобудування міської ради (Трубін В.П.), управлінню комунальної власності міської ради (Теслюк В.Я.) посилити контроль в напрямку ефективного використання майна комунальної власності, що знаходиться в повному господарському віданні комунального підприємства “Градпроект”.
3. Головному управлінню архітектури та містобудування міської ради (Трубін В.П.), головному економічному управлінню міської ради (Новак Н.В.) посилити контроль за фінансово-господарською діяльністю комунального підприємства “Градпроект”.
4. Директору комунального підприємства “Градпроект” Сидоренку Є.А.:
4.1. Розробити заходи щодо зниження кредиторської заборгованості на підприємстві.
4.2. Збільшити доходи за рахунок розвитку підприємства.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є.Г.Карташов