Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/12/2006

Рішення виконавчого комітету від 28.12.2006 № 465 «Про розірвання договору на обслуговування автобусного маршруту №3 “4-й Південний – вул. Гарнізонна”»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування”, “Про автомобільний транспорт”, постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003 №141 “Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Задовольнити клопотання директора товариства з обмеженою відповідальністю “Вега – Авто” Харитонова В.В. та розірвати договір від 23.12.2005 №53 на обслуговування автобусного маршруту загального користування №3 “4-й Південний мкрн. – вул. Гарнізонна” в звичайному режимі та режимі маршрутного таксі.
2. Управлінню транспорту та зв'язку міської ради (Костюченко Л.А.):
2.1. В місячний термін провести конкурс на право обслуговування автобусного маршруту загального користування №3 “4-й Південний мкрн. – вул. Гарнізонна” в звичайному режимі – 2 одиниці класу 1 – 10 зворотних рейсів, в режимі маршрутного таксі – 2 одиниці класу В, А, 1 – 16 зворотних рейсів.
2.2. Тимчасово, до проведення конкурсу, призначити приватного підприємця Горбенка Є.О. та приватного підприємця Бурлаку А.О. для обслуговування маршруту №3 “4-й Південний мкрн. – вул. Гарнізонна” в звичайному режимі і режимі маршрутного таксі.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Костюченка Л.А.

Міський голова Є.Г.Карташов