Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/12/2006

Рішення міської ради від 27.12.2006 № 23 «Про надання пільги по платі за землю на 2007 рік комунальному підприємству “ЦПКтаВ “Дубовий гай”»

Розглянувши звернення комунального підприємства “Центральний парк культури та відпочинку “Дубовий гай” з питання надання пільги по платі за землю на 2007 рік, висновок фінансового управління міської ради та керуючись частиною 4 статті 12 Закону України “Про плату за землю”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати пільгу по платі за землю комунальному підприємству “Центральний парк культури та відпочинку “Дубовий гай” на період з наступного місяця після прийняття рішення до 31 грудня 2007 року в частині платежів до бюджету міста (75,0 відсотків).
2. Вивільнені кошти, внаслідок надання пільги, направити на реконструкцію головного входу по вулиці Глісерній та благоустрій прилеглої території.
3. Зобов'язати комунальне підприємство “Центральний парк культури та відпочинку “Дубовий гай” щоквартально надавати фінансовому управлінню міської ради дані про фінансово-господарську діяльність підприємства (баланс та звіт про фінансові результати) та обґрунтовану інформацію про фактичне використання коштів, вивільнених від надання пільги.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І. та комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету та фінансів (Великий В.І.).

Міський голова Є.Г.Карташов