Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

06/12/2006

Рішення міської ради від 06.12.2006 № 28 «Про затвердження Міської комплексної програми соціального захисту населення міста Запоріжжя на 2006 рік зі змінами, внесеними згідно рішень Запорізької міської ради та виконавчого комітету Запорізької міської ради»

З метою ефективного використання затверджених бюджетних асигнувань по соціальному захисту населення міста Запоріжжя на 2006 рік Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити Міську комплексну програму соціального захисту населення міста Запоріжжя на 2006 рік (додається).
2.Вважати такою, що втратила чинність Міська комплексна програма соціального захисту населення міста Запоріжжя на 2006 рік, затверджена рішенням міської ради від 25.01.2006 №48 „Про затвердження Міської комплексної програми соціального захисту населення міста Запоріжжя на 2006 рік”.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С., на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І. та на постійну комісію з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення (Денщикову І.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов

 

 Міська комплексна програма соціального захисту населення міста Запоріжжя на 2006 рік