Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

06/12/2006

Рішення міської ради від 06.12.2006 № 13 «Про збереження, розвиток парків та скверів, їх благоустрій та збереження існуючих зелених насаджень в м.Запоріжжі»

З метою формування комплексного підходу по збереженню парків та скверів, благоустрою їх територій, відновлення ефективних в екологічному відношенні зелених насаджень та організації роботи по підтриманню належного санітарного стану Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Запорізькому міському управлінню земельних ресурсів (Цвіркун О.М.) забезпечити у 2006-2007 роках проведення інвентаризації територій існуючих парків та скверів міста за рахунок коштів міського фонду охорони навколишнього природного середовища та інших коштів..
2. Районним адміністраціям міської ради забезпечити організацію та проведення інвентаризації зелених насаджень на території існуючих парків та скверів міста.
3. Заходи, передбачені пунктами 1 і 2 рішення, виконати за рахунок коштів міського фонду охорони навколишнього природного середовища та інших коштів
4. Розробити проекти комплексної реконструкції територій парків та скверів міста, погодити їх у встановленому законом порядку.
5. Головному управлінню архітектури та містобудування міської ради (Трубін В.П.) не погоджувати проектну документацію на розміщення нових об`єктів на територіях існуючих парків та скверів міста, крім таких, що не суперечать статусу об`єктів рекреаційних зон при умові додержання оптимальних меж рекреаційного навантаження на відповідну територію.
6. Землекористувачам в місячний термін після отримання правоустановчих документів на земельну ділянку укласти угоду з районними адміністраціями на обслуговування прилеглої до об`єкту території.
7. Районним адміністраціям міської ради провести організаційну роботу з власниками об`єктів, які розташовані на території парків та скверів для постійної роботи по підтриманню належного санітарного-гігієнічного стану території.
8. Контроль за виконанням данного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В. та постійну депутатську комісію міської ради по екології (Завгородня Л.І.)


Міський голова Є.Г.Карташов