Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

06/12/2006

Рішення міської ради від 06.12.2006 № 15 «Про надання згоди на приймання до комунальної власності міста гуртожитку по вул.Історичній,39»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні” та “Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності”, враховуючи звернення відкритого акціонерного товариства “Запорожкокс” від 11.04.2006 №3/636, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати згоду на приймання до комунальної власності міста гуртожитку по вул.Історичній,39.
2. Управлінню комунальної власності міської ради та управлінню житлового господарства міської ради здійснити приймання до комунальної власності міста Запоріжжя гуртожитку по вул.Історичній,39 від відкритого акціонерного товариства “Запорожкокс” після виконання умов “Положення про порядок передачі в комунальну власність загальнодержавного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні, установ та організацій”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України 06.11.95 №891.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин.

Міський голова Є.Г.Карташов