Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

06/12/2006

Рішення міської ради від 06.12.2006 № 29 «Про затвердження Програми компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян річковим транспортом на 2006 рік»

Відповідно до статті 91 Бюджетного кодексу України Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити програму компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян річковим транспортом на 2006 рік (додається).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С. та на постійну комісію з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення (Денщикову І.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов
  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення міської ради
06.12.2006 № 29

Програма
компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян річковим транспортом на 2006 рік

 Головний розпорядник

Управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради
Виконавчий комітет Запорізької міської ради

Мета програми

Виконання Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, Закону України „Про основні засади соціального захисту ветеранів та інших громадян похилого віку в Україні” та інших чинних документів, які передбачають право пільгового проїзду окремих категорій громадян.

Завдання програми

Забезпечення можливості користування послугами річкового транспорту окремим категоріям громадян міста на пільгових умовах.

Напрямки діяльності

Часткова компенсація Дочірньому підприємству „Запорізький річковий порт” Акціонерної судноплавної компанії „Укррічфлот” пільгового проїзду окремих категорій громадян.

Очікуваний результат програми

Часткове відшкодування збитків підприємству від надання пільгового проїзду окремим категоріям громадян міста.
Створення належних умов та організація обслуговування окремих категорій громадян, які мають право пільгового проїзду згідно діючого законодавства.

Перелік заходів на виконання програми та джерела фінансування

1.Щомісячне надання Дочірнім підприємством „Запорізький річковий порт” Акціонерної судноплавної компанії „Укррічфлот” управлінню праці та соціального захисту населення міської ради розрахунків видатків на компенсацію пільгового проїзду окремих категорій громадян в розрізі напрямків перевезень.
2. Проведення компенсаційних виплат Дочірньому підприємству „Запорізький річковий порт” Акціонерної судноплавної компанії „Укррічфлот” згідно визначених пунктом 1 даного розділу розрахунків в обсязі 1480 тис. грн. в тому числі: за рахунок субвенції з державного бюджету в обсязі 1000 тис. грн., за рахунок коштів міського бюджету в обсязі 300 тис. грн., та за рахунок коштів міського цільового фонду в обсязі 180 тис. грн.

Секретар ради Ю.В.Каптюх