Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

06/12/2006

Рішення міської ради від 06.12.2006 № 57 «Про призупинення рішення Запорізької міської ради від 30.11.2005 №22 “Про затвердження “Положення про проведення конкурсів на право забудови земельних ділянок на території м. Запоріжжя”»

З метою вдосконалення правового регулювання порядку надання земельних ділянок під забудову на території м. Запоріжжя та недопущення порушень прав забудовників, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Призупинити рішення Запорізької міської ради від 30.11.2005 № 22 ”Про затвердження Положення про проведення конкурсів на право забудови земельних ділянок на території м. Запоріжжя”.
2. Постійній комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.) та виконавчому комітету Запорізької міської ради в строк до 01.02.2007 надати Запорізькій міській раді проект рішення міської ради щодо регулювання порядку проведення конкурсів на набуття права оренди земельних ділянок на території м. Запоріжжя.
3. Виконавчому комітету Запорізької міської ради і постійній комісії міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.) довести до відома потенційних інвесторів – юридичних та фізичних осіб через засоби масової інформації про неможливість проведення конкурсів на право забудови земельних ділянок у зв'язку із скасуванням рішення Запорізької міської ради від 30.11.2005 №22 ”Про затвердження “Положення про проведення конкурсів на право забудови земельних ділянок на території м. Запоріжжя”.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Каптюха Ю.В. і голову постійної комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов