Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

06/12/2006

Рішення міської ради від 06.12.2006 № 65 «Про регулювання орендних відносин щодо майна комунальної власності м. Запоріжжя»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про оренду державного та комунального майна”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати управлінню комунальної власності Запорізької міської ради повноваження орендодавця щодо цілісних майнових комплексів, окремо виділеного майна комунальної власності м. Запоріжжя.
Установити, що передача в оренду цілісних майнових комплексів, окремо стоячих споруд та будівель, розташованих в складі цілісних майнових комплексів, приміщень, (крім приміщень(будівель, споруд), що знаходяться на балансі комунальних підприємств виробничих ремонтно-експлуатаційних житлових об'єднань та ремонтно-експлуатаційного підприємства по обслуговуванню гуртожитків), надання дозволу на проведення капітального ремонту або реконструкції чи перепланування зазначених орендованих об'єктів проводиться на підставі рішення виконавчого комітету міської ради, прийнятого після узгодження з постійною депутатською комісією з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин.
2. Надати управлінню житлового господарства міської ради повноваження орендодавця щодо вбудованих, вбудовано-прибудованих приміщень і окремо стоячих будівель, що знаходяться на балансі комунальних підприємств виробничих ремонтно-експлуатаційних житлових об'єднань (ВРЕЖО) та ремонтно-експлуатаційного підприємства по обслуговуванню гуртожитків (РЄПОГ).
Установити, що передача в оренду зазначених приміщень, надання дозволу на проведення капітального ремонту або реконструкції чи перепланування зазначених орендованих приміщень (будівель, споруд) проводиться на підставі рішення виконавчого комітету міської ради, прийнятого після позитивного рішення з цього питання комісією по розгляду заяв про здачу в оренду нежитлових приміщень.
3. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 05.03.97 № 13 “Про регулювання орендних відносин щодо майна комунальної власності м. Запоріжжя” із змінами і доповненнями, внесеними рішеннями міської ради від 18.02.98 № 16, 28.01.04 № 49, 09.06.04 № 51.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісією з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.) та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (робота галузей міського господарства) (Саатов Д.М.).

Міський голова Є.Г.Карташов