Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

06/12/2006

Рішення міської ради від 06.12.2006 № 55 «Про завершення будівництва комплексу житлових будинків по вул. 12 квітня»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про власність”, Цивільним кодексом України, враховуючи рішення виконавчого комітету міської ради від 21.06.2006 №217 “Про завершення будівництва комплексу житлових будинків по вул. 12 квітня”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Погодити передбачене рішенням виконавчого комітету міської ради від 21.06.2006 №217 надання функцій замовника будівництва комплексу житлових будинків по вул. 12 квітня генеральній підрядній організації – приватному підприємству “Будтехноком” (код ЄДРПОУ 31775571) з метою забезпечення житлом співробітників управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області.
2. Погодити встановлення часток, що підлягають передачі Запорізькій міській раді та відкритому акціонерному товариству “Запорізький металургійний комбінат “Запоріжсталь” після прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом житлових будинків по вул. 12 квітня від замовника будівництва, в обсягах по 5 відсотків кожному від загальної площі житлових та нежитлових приміщень комплексу (секції А-5, А-4, А-3, Г, РП).
3. Приватному підприємству “Будтехноком” укласти угоди про виділення та передачу 5 відсотків від загальної площі житлових та нежитлових приміщень комплексу Запорізькою міською радою (в секції А-5) та відкритим акціонерним товариством “Запорізький металургійний комбінат “Запоріжсталь”
4. Визначити інвесторами будівництва комплексу житлових будинків по вул. 12 квітня управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області та приватне підприємство “Будтехноком”.
5. Управлінню Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області укласти угоду з приватним підприємством “Будтехноком”, якою передбачити зобов'язання останнього щодо передачі додатково квартир (понад профінансовані управлінням обсяги) з урахуванням вартості незавершених будівництвом секцій А-4, А-3.
6. Після виконання зобов'язань приватним підприємством “Будтехнроком” перед Запорізькою міською радою про передачу житлових приміщень в секції А-5, доручити виконавчому комітету міської ради оформити право власності за даним суб'єктом господарювання на незавершені будівництвом секції А-4, А-3, Г, РП за умови виконання вимог п.5 рішення.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

 

Міський голова Є.Г.Карташов