Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

06/12/2006

Рішення міської ради від 06.12.2006 № 64 «Про створення тимчасової контрольної комісії ради для здійснення контролю за дотриманням законодавства при приведенні процедури закупівель і за виконанням робіт з будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі»

З метою прискорення виконання робіт з будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Створити тимчасову контрольну комісію ради для здійснення контролю за дотриманням законодавства при проведенні процедури закупівель і за виконанням робіт з будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі (далі по тексту: Тимчасова комісія).
2. Затвердити склад Тимчасової комісії (додається).
3. Затвердити Положення про Тимчасову комісію (додається).
4. Надати міській раді в термін, не пізніше 29.12.2006 року, висновків щодо дотримання вимог законодавства при проведенні процедури закупівель робіт з будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі, а також щодо виконання підрядними організаціями зобов'язань (в тому числі додержання строків) по проведенню робіт з будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань життєзабезпечення міста (робота галузей міського господарства) (Саатов Д.М.).

Міський голова Є.Г.Карташов
  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення міської ради
06.12.2006 №64

СКЛАД
тимчасової контрольної комісії ради для здійснення контролю за дотриманням законодавства при приведенні процедури закупівель і за виконанням робіт з будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі

Молчанов
Михайло Миколайович
- депутат міської ради від Партії регіонів, голова комісії;
Баздирєв Василь Григорович - депутат міської ради від блоку “БЮТ”, член комісії
Пшигоцький
Сергій Володимирович
- депутат міської ради від блоку “БЮТ”, член комісії
Котов
Володимир Ілліч

- депутат міської ради від Блоку Наталії Вітренко “Народна опозиція”, член комісії

Фомін
Володимир Григорович
- депутат міської ради від Партії регіонів, член комісії

 

Секретар ради Ю.В.Каптюх
  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення міської ради
06.12.2006 №64

ПОЛОЖЕННЯ
про тимчасову контрольну комісію ради для здійснення контролю за дотриманням законодавства при приведенні процедури закупівель і за виконанням робіт з будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро в
м. Запоріжжі

1. Тимчасова контрольна комісія ради для здійснення контролю за дотриманням законодавства при приведенні процедури закупівель і за виконанням робіт з будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі (далі по тексту: Тимчасова комісія) створена за рішенням Запорізької міської ради згідно вимог статті 48 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” з метою прискорення виконання робіт з будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі.
В своїй роботі Тимчасова комісія керується Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про закупівлю товарів, робіт та послуг за державні кошти”, рішенням міської ради, цим Положенням.
2. Тимчасова комісія створюється у складі голови комісії та членів комісії.
3. Заступник голови та секретар Тимчасової комісії обираються на першому засіданні комісії.
4. Пропозиції щодо складу Тимчасової комісії надаються депутатськими групами та фракціями, а також постійними депутатськими комісіями.
5. Тимчасова комісія:
- розглядає матеріали, пов'язані з проведенням в 2004 році єдиним постійно діючим міським тендерним комітетом процедури закупівель робіт з будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі (тендерна документація, протоколи тендерного комітету тощо).
- вивчає стан виконання підрядними організаціями зобов'язань (в тому числі по додержанню строків) при будівництві автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі.
6. Тимчасова комісія має право:
6.1. Одержувати і перевіряти, відповідно до завдань комісії всі необхідні документи (в тому числі фінансові), які прийняті органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями.
6.2. Залучати для виконання покладених на них завдань фахівців та експертів.
7. Члени Тимчасової комісії мають право:
- ознайомлюватися з документами, які розглядаються Тимчасовою комісією;
- одержувати копії необхідних документів;
- надавати пропозиції щодо порядку роботи Тимчасової комісії.
8. Звіт про діяльність Тимчасової комісії має бути наданий міській раді не пізніш 29.12.2006 року.
9. В разі необхідності за результатами перевірки Тимчасова комісія готує проекти рішень міської ради.
10. Рішення щодо закінчення повноважень Тимчасової комісії приймається сесією міської ради після розгляду звіту про роботу комісії.

Секретар ради Ю.В.Каптюх