Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/09/2006

Рішення виконавчого комітету від 28.09.2006 № 345 «Про використання спортивних залів загальноосвітніх навчальних закладів м. Запоріжжя»

З метою створення умов для реалізації Державної програми розвитку фізичної культури та спорту в Україні, для розвитку дитячо-юнацького спорту в м. Запоріжжя, відповідно Законів України «Про фізичну культуру і спорт», «Про позашкільну освіту», «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню освіти і науки міської ради (Секиринський Д.О.) надавати спортивні зали в школах районів міста в безоплатне користування для організації навчально-тренувального процесу для дитячо-юнацьких спортивних шкіл, підпорядкованих управлінню освіти і науки міської ради та управлінню з питань фізичної культури, спорту та туризму міської ради.
2. Управлінню з питань фізичної культури, спорту та туризму міської ради (Степаненко В.Г.):
2.1. Щорічно перед початком навчального року узгоджувати з управлінням освіти і науки міської ради перелік навчальних закладів міста для організації навчально-тренувального процесу дитячо-юнацьких спортивних шкіл.
2.2. Взяти під контроль підписання угод про організацію навчально-тренувального процесу на території учбових закладів керівниками дитячо-юнацьких спортивних шкіл з керівниками загальноосвітніх навчально-виховних закладів.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

 

Міський голова Є.Г.Карташов