Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/09/2006

Рішення виконавчого комітету від 28.09.2006 № 362 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 29.08.2006 №309 “Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення...»

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 29.08.2006 № 309 “Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення, затвердження загальних вказівок до тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення”

Відповідно до Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про теплопостачання”, “Про житлово-комунальні послуги” та з метою проведення у 2006 році розрахунків по наданих пільгах та додаткових виплат населенню на покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести на період з 01.09.2006 до 31.12.2006 зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 29.08.2006 № 309 “Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення, затвердження загальних вказівок до тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення”:
1.1. Додаток 1 викласти в наступній редакції (додається);
1.2. Додаток 2 викласти в наступній редакції (додається);
1.3. Пункт 3 загальних вказівок до тарифів на виробництво транспортування , постачання теплової енергії та на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення викласти в наступній редакції: «3. Використання теплової енергії допускається тільки на підставі договору, укладеного між Концерном “Міські теплові мережі» та споживачем, чи виконавцем послуг, визначеним рішенням виконавчого комітету міської ради».
2. Управлінню житлового господарства міської ради спільно з комунальними підприємствами “Виробничі ремонтно-експлуатаційні житлові об'єднання №1 – 11, 13” , “Ремонтно-експлуатаційне підприємство по обслуговуванню гуртожитків” здійснити розрахунки тарифів на послуги виконавця послуг відповідно до вимог рішення виконавчого комітету міської ради від 23.12.2005 № 496 “Про Порядок подання та розгляду розрахунків економічно обґрунтованих витрат на виробництво (надання) житлово-комунальних, транспортних, ритуальних, ринкових послуг для встановлення (погодження) тарифів на ці послуги” та затвердити їх рішенням виконавчого комітету міської ради у термін до 31.12.2006.
3. Концерну “Міські теплові мережі”, виконавцям послуг, іншим споживачам в термін до 31.12.2006 врегулювати договірні відносини між сторонами відповідно до вимог Законів України «Про теплопостачання» та «Про житлово-комунальні послуги».
4. За послуги по збору платежів теплопостачальним підприємствам, житлово – експлуатаційним організаціям, ЗАТ «Запоріжзв'язок сервіс» та іншим організаціям встановлюється розмір винагороди у відсотках від фактичного об'єму проплат по окремих договорах. Сума винагороди визначається із сум фактичних проплат через банківські установи та не може перевищувати 4,5%.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є. та голів районних адміністрацій .

Міський голова Є.Г.Карташов
  Додаток 1
до рішення виконавчого
комітету міської ради
28.09.2006 № 362/4

Тарифи
на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії Концерном “Міські теплові мережі” м.Запоріжжя та на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води

Назва підприємства виробника

Тарифи за 1 Гкал теплової енергії, грн. (з ПДВ)

Населення

Бюджетні установи

Інші споживачі

1

2

3

4

Концерн “Міські теплові мережі” м.Запоріжжя

154,00*

190,67**

190,67***


Примітка:
Тарифи встановлено на підставі розрахункових матеріалів, наданих Концерном “Міські теплові мережі”.

Тарифи застосовуються у розрахунках між:

Концерном “Міські теплові мережі”, виконавцем послуг, ЖБК, ОСББ, іншими житлово-експлуатаційними організаціями не комунальної форми власності, споживачем:
-   * за фактично отриману теплову енергію (опалення, підігрів) при наявності будинкових приладів обліку;

Концерном “Міські теплові мережі” та споживачем:
-   ** бюджетними установами;
-   *** іншими споживачами, обладнання яких приєднане безпосередньо до теплових мереж Концерну “Міські теплові мережі”.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів ради,
керуючий справами виконкому ради
К.О.Вайтаник
  Додаток 2
до рішення виконавчого
комітету міської ради
28.09.2006 № 362/4

Тарифи
на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії Концерном “Міські теплові мережі” м.Запоріжжя та на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення

№ п/п

Назва послуги

Тарифи для населення

од. виміру

 з ПДВ, грн.

1

2

3

4

1.

Централізоване опалення

кв.м

1,67*

2.

Підігрів води

куб.м

7,09**


Примітка:
Тарифи встановлено на підставі розрахункових матеріалів, наданих Концерном “Міські теплові мережі”.
Тарифи застосовуються у розрахунках між:
Концерном “Міські теплові мережі”, виконавцем послуг, ЖБК, ОСББ, іншими житлово-експлуатаційними організаціями не комунальної форми власності, споживачем:
-   * за 1 кв.м опалювальної площі у місяць протягом року;
-   ** за послуги з підігріву питної води, кількість якої визначається за показаннями приладів обліку, а за їх відсутністю – за нормами споживання.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів ради,
керуючий справами виконкому ради
К.О.Вайтаник