Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29/08/2006

Рішення виконавчого комітету від 29.08.2006 № 309 «Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення, затвердження загальних вказівок до тарифів на виробництво, транспортування, постачання...»

Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення, затвердження з агальн их вказів о к до тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення

Відповідно до Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про теплопостачання”, “Про житлово-комунальні послуги” та рішення міської ради від 02.08.2006 №31 “Про підготовку м. Запоріжжя до опалювального сезону 2006/2007 року”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Встановити з 01.09.2006 року:
1.1. Тарифи на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії Концерну “Міські теплові мережі” (додаток 1);
1.2. Тарифи на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення (додаток 2).
2. Затвердити загальні вказівки до тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення (додаються).
3. Для аналізу тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і підігріву питної води Концерну “Міські теплові мережі” та комунальним підприємствам “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №№1 – 11, 13”, “Ремонтно-експлуатаційному підприємству по обслуговуванню гуртожитків” м. Запоріжжя щоквартально до 30 числа місяця, наступного за звітним, надавати звітні матеріали до головного економічного управління міської ради.
4. Рекомендувати іншим виконавцям послуг м. Запоріжжя застосовувати тарифи на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення не вище рівня тарифів, зазначених у гр. 4 додатку 2.
5. Визнати такими, що втратили чинність з 01.09.2006 рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 21.11.2003 № 372 “Про встановлення тарифів на теплову енергію та порядок їх застосування” та рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 27.01.2005 № 31 “Про внесення доповнень та змін до рішення виконавчого комітету від 21.11.2003 № 372 “Про встановлення тарифів на теплову енергію та порядок їх застосування”.
6. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є.

 

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф.Грищенко
  Додаток 1
до рішення виконавчого
комітету міської ради
29.08.2006 № 309

Тарифи
на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії
Концерном “Міські теплові мережі” м.Запоріжжя

Назва підприємства виробника

Тарифи за 1Гкал теплової енергії, грн. (з ПДВ)

1. 

2.   

3.

4.   

Виконавці послуг

Бюджетні установи

Інші
споживачі

Концерн „Міські теплові мережі” м.Запоріжжя

152,36 *

190,67 **

190,67***

Примітка:
Тарифи встановлено на підставі розрахункових матеріалів, наданих Концерном “Міські теплові мережі”.
Тарифи застосовуються у розрахунках між:
* Концерном “Міські теплові мережі” та споживачем:
-   виконавцем послуг для населення;
-   населенням, обладнання якого приєднане безпосередньо до теплових мереж Концерну “Міські теплові мережі”.
Концерном “Міські теплові мережі” та споживачем:
-   **бюджетними установами,
-   ***іншими споживачами,
обладнання яких приєднане безпосередньо до теплових мереж Концерну “Міські теплові мережі”.

 

Заступник міського голови з
питань діяльності виконавчих
органів ради, керуючий справами
виконкому ради
К.О.Вайтаник
  Додаток 2
до рішення виконавчого
комітету міської ради
29.08.2006 № 309

Тарифи
на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення

№ п/п

Назва послуги

Тарифи для населення

од. виміру

з ПДВ, грн.

  1.  
  1.  
  1.  
  1.  
1.     

Централізоване опалення

м2

1,67 *

2.     
Підігрів води

м3

7,09 **

3.     
Централізоване опалення та підігрів води питної

Гкал

154.00 ***

 

Примітки:
1. Тарифи встановлено на підставі розрахункових матеріалів, наданих Концерном “Міські теплові мережі” та управлінням житлового господарства міської ради;
2. У тарифах на послуги з централізованого опалення та підігріву питної води враховано витрати виконавця послуг (комунальних підприємств «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №№1 – 11,13, «Ремонтно-експлуатаційне підприємство по обслуговуванню гуртожитків»).
* тариф застосовується за 1 м 2 опалювальної площі у місяць протягом року;
** тариф застосовується за послуги з підігріву питної води, кількість якої визначається за показаннями приладів обліку, а за їх відсутності - за нормами споживання;
*** тариф за фактично отриману теплову енергію (опалення, підігрів) при наявності будинкових приладів обліку.

 

Заступник міського голови з
питань діяльності виконавчих
органів ради, керуючий справами
виконкому ради
К.О.Вайтаник
  ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення виконавчого
комітету міської ради
29.08.2006 № 309

Загальні вказівки
до тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення

 1. Загальні вказівки розповсюджуються на всі тарифи на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення, якщо інше не обумовлено додатково.
2. Вартість питної води, що підігрівається, на бойлері, ЦТП, котельних, індивідуальними підігрівачами , і послуги з водовідведення сплачуються споживачами додатково за діючими тарифами на холодну воду та послуги каналізації безпосередньо або через виконавців послуг комунальному підприємству „Водоканал”.
3. Використання теплової енергії допускається тільки на підставі договору купівлі-продажу теплової енергії укладеного між Концерном „Міські теплові мережі” та балансоутримувачем (будинку, групи будинків, житлового комплексу) – власником відповідного майна або юридичною особою, яка за договором (чи дорученням) власника утримує на балансі відповідне майно, споживачем чи виконавцем послуг.
4. Відшкодування суб'єктами підприємницької діяльності витрат, безпосередньо пов'язаних з утриманням власних мереж, для підприємств незалежно від форм власності, що надають послуги з централізованого опалення, підігріву питної води, інших господарських потреб споживачів, установам, організаціям (субабонентам), які не мають безпосереднього зв'язку з постачальниками теплової енергії, здійснюється на підставі договору, укладеного між сторонами (абонентом і субабонентом):
4.1. при наявності окремого бухгалтерського обліку – у розмірі фактичних витрат за попередній звітний період без нарахування рентабельності;
4.2. у разі відсутності ведення бухгалтерського обліку розмір відшкодування витрат може складати до 10 відсотків з ПДВ від тарифу на теплову енергію, який затверджено для виробника послуг.
5. Субспоживачам теплової енергії не приймати до компенсації витрати основних абонентів - виконавців послуг, які розраховані з недотриманням порядку, встановленого підпунктом 4.
6. Орендодавець або балансоутримувач повинен повідомити постачальника теплової енергії про теплове навантаження на момент підпису договору оренди з орендарем, а орендар повідомляти постачальника теплової енергії щомісяця про показання приладів обліку теплової енергії.
7. Громадяни, що користуються пільгами, сплачують за послуги з централізованого опалення та підігрів питної води зі знижкою у розмірах, встановлених діючим законодавством.

 

Заступник міського голови з
питань діяльності виконавчих
органів ради, керуючий справами
виконкому ради
К.О.Вайтаник