Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/08/2006

Рішення виконавчого комітету від 22.08.2006 № 308 «Про проведення футбольних матчів на Центральному стадіоні м. Запоріжжя по вул. В. Лобановського»

В зв'язку з проведенням на Центральному стадіоні м. Запоріжжя по вул. В.Лобановського 24.08.06 футбольного матчу на Кубок УЄФА між командами «Металург» Запоріжжя – «Зімбру» Кишинев та 28.08.06 ІV туру Чемпіонату України по футболу між командами «Металург» Запоріжжя – «Кривбас» Кривий Ріг виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Футбольний матч на Кубок УЄФА між командами «Металург» Запоріжжя – «Зімбру» Кишинев та футбольний матч ІV туру Чемпіонату України по футболу між командами «Металург» Запоріжжя – «Кривбас» Кривий Ріг провести на Центральному стадіоні м. Запоріжжя по вул. В. Лобановського 24.08.06 та 28.08.06 відповідно.
2. Комунальному підприємству «Центральний стадіон»:
2.1. Здійснити заходи по підготовці та проведенню на Центральному стадіоні м. Запоріжжя по вул. В.Лобановського 24.08.06 та 28.08.06 футбольних матчів.
2.2. Дозволити розміщення зовнішньої реклами.
2.3. Забезпечити роботу точок громадського харчування.
3. Футбольному клубу «Металургу» (Курганський В.А.) забезпечити виготовлення та розповсюдження вхідних квитків.
4. Управлінню з питань внутрішньої політики Запорізької міської ради (Шулдик С.О.) забезпечити в засобах масової інформації висвітлення футбольних матчів.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф.Грищенко