Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/07/2006

Рішення міської ради від 28.07.2006 № 19 «Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” на 2006 рік, затвердженої рішенням міської ради від 25.01.2006 №57 ...»

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” на 2006 рік, затвердженої рішенням міської ради від 25.01.2006 №57 “Про затвердження Програми фінансової підтримки Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” на 2006 рік”

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до ст. 91 Бюджетного кодексу України, з метою забезпечення сталого функціонування міського електротранспорту, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
Внести зміни до Програми фінансової підтримки Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” на 2006 рік, затвердженої рішенням міської ради від 25.01.2006 №57 “Про затвердження Програми фінансової підтримки Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” на 2006 рік”.
1. Розділ Програми “Завдання програми” викласти в наступній редакції: “Забезпечення своєчасної виплати поточної заробітної плати на міському електротранспорті та придбання запасних частин і матеріалів для міського електротранспорту за рахунок фінансової підтримки Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс”.
2. Розділ Програми “Основні напрямки реалізації програми” викласти в наступній редакції: “Надання фінансової підтримки Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” для забезпечення своєчасної виплати поточної заробітної плати та придбання запасних частин і матеріалів для міського електротранспорту.
3. Розділ Програми “Перелік заходів на виконання програми та джерела фінансування” викласти в наступній редакції:
“1. Надання фінансової підтримки Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” на погашення заборгованості по виплаті заробітної плати та придбання запасних частин і матеріалів для міського електротранспорту.
2. Проведення виплат, визначених пунктом 1 даного розділу здійснюються за рахунок коштів бюджету міста в сумі 8735,524 тис. грн., в тому числі – 3650,0 тис.грн. за рахунок коштів загального фонду міського бюджету на виплату заробітної плати, 5085,524 тис.грн. за рахунок коштів міського цільового фонду Запорізької міської ради, з яких 5003,0 тис.грн. на виплату заробітної плати та 82,524 тис.грн. на придбання запасних частин і матеріалів для міського електротранспорту (суми могуть бути скориговані на протязі поточного року)”.

Міський голова Є.Г.Карташов