Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/07/2006

Рішення виконавчого комітету від 27.07.2006 № 298 «Про урочистості з нагоди введення в експлуатацію Центрального стадіону м.Запоріжжя по вул. В.Лобановського»

В зв'язку з введенням в експлуатацію Центрального стадіону м. Запоріжжя по вул. В. Лобановського виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Урочисте відкриття Центрального стадіону м. Запоріжжя по вул. В. Лобановського провести 29.07.2006 перед грою XVI Чемпіонату України з футболу серед команд вищої ліги «Металург» (Запоріжжя) та «Динамо» (Київ).
2. Управлінню з питань фізичної культури, спорту та туризму Запорізької міської ради (Степаненко В.Г.) здійснити заходи по підготовці та проведенню урочистостей з нагоди введення в експлуатацію Центрального стадіону м. Запоріжжя по вул. В. Лобановського.
3. Футбольному клубу «Металург» (Курганський В.А.) забезпечити виготовлення та розповсюдження святкових пам'ятних вхідних квитків. Вважати їх дійсними для відвідування стадіону на урочистості з нагоди святкування 5-ти річного ювілею у 2011 році.
4. Дозволити комунальному підприємству «Центральний стадіон» (Номінас А.Б.) розмістити зовнішню рекламу.
5. Управлінню з питань внутрішньої політики Запорізької міської ради (Шулдик С.О.) забезпечити в засобах масової інформації висвітлення урочистого відкриття Центрального стадіону м. Запоріжжя по вул. В. Лобановського.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

Міський голова Є.Г.Карташов