Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/07/2006

Рішення виконавчого комітету від 13.07.2006 № 270 «Про проведення Х Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв «Спас»»

Згідно з планом роботи виконавчого комітету Запорізької міської ради на ІІІ квартал 2006 року, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 22.06.2006 №231, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Провести Х Міжнародний фестиваль козацьких бойових та традиційних мистецтв “Спас” з 28.07.2006 по 31.07.2006.
2. Управлінню з питань фізичної культури, спорту та туризму Запорізької міської ради (Степаненко В.Г.) створити організаційний комітет та розробити план підготовки і проведення Х Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв “Спас”, забезпечити проведення спортивної частини заходу.
3. Міському управлінню УМВС України в Запорізькій області (Курочкін О.В.) забезпечити безпеку та правопорядок під час проведення заходу.
4. Управлінню охорони здоров'я Запорізької міської ради (Севальнєва Н.О.) організувати чергування машин швидкої медичної допомоги в місцях масового скупчення глядачів.
5. Управлінню з питань внутрішньої політики Запорізької міської ради (Шулдик С.О.) забезпечити в засобах масової інформації висвітлення проведення Х Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв “Спас”.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

Міський голова Є.Г.Карташов