Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

05/07/2006

Рішення міської ради від 05.07.2006 № 19 «Про утворення тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради по перевірці роботи аптечних підприємств,які знаходяться в комунальній власності...»

Про утворення тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради по перевірці роботи аптечних підприємств, які знаходяться в комунальній власності, для надання пропозицій щодо можливості впровадження на цих підприємствах досвіду роботи “соціальних аптек”, ініційованих громадською організацією “РС Запоріжжя – наше місто”

 

З метою пошуку та впровадження шляхів для поліпшення постачання ліків за доступною ціною всім верствам населення міста, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити склад тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради по перевірці роботи аптечних підприємств, які знаходяться в комунальній власності, для надання пропозицій щодо можливості впровадження на цих підприємствах досвіду роботи “соціальних аптек”, ініційованих громадською організацією “Регіональний Союз “ Запоріжжя – наше місто” (додається).
2. Затвердити Положення про комісію Запорізької міської ради по перевірці роботи аптечних підприємств, які знаходяться в комунальній власності (додається).
3. Комісії у термін до 14.07.2006 підготувати на розгляд чергової сесії міської ради висновки щодо доцільності та реальності впровадження досвіду роботи “соціальних аптек” на аптечних підприємствах комунальної власності.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради.

Міський голова Є.Г.Карташов
  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення міської ради
05.07.2006 №19

СКЛАД
тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради по перевірці роботи аптечних підприємств, які знаходяться в комунальній власності, для надання пропозицій щодо можливості впровадження на цих підприємствах досвіду роботи “соціальних аптек”,
ініційованих громадською організацією “РС Запоріжжя – наше місто”

Рекалов Г.О.

- депутат міської ради, голова комісії;

Члени комісії:

Денщикова І.О.

- депутат міської ради;

Завгородня Л.І.

- депутат міської ради;

Іванов А.В.

- депутат міської ради;

Кузенко В.В.

- депутат міської ради;

Яковлев В.Б.

- депутат міської ради.

Білоцерківський Р.В.

- голова комісії по медичному забезпеченню ветеранів Жовтневої районної ради ветеранів війни, праці та строкової служби;

Бурка Г.О.

- директор приватної виробничої комерційної фірми “АЕК”;

Глянь І.А.

- директор товариства з обмеженою відповідальністю “Фармацевтичне підприємство аптека №162”;

Жихарь Н.Ю.

- заступник начальника державної податкової інспекції в Орджонікідзевському районі;

Мамонова А.А.

- начальник відділу контролю у сфері соціального захисту населення контрольно-ревізійного управління в Запорізькій області.

Секретар ради Ю.В.Каптюх
  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення міської ради
05.07.2006 №19

Положення
про тимчасову контрольну комісію Запорізької міської ради по перевірці роботи аптечних підприємств,
які знаходяться в комунальній власності

Комісія утворюється з метою вивчення досвіду роботи пілотного проекту “соціальна аптека” по впровадженню у роздрібну торгівлю медикаментами організаційних та економічних важелів, здатних суттєво знизити ціни на ліки, та для оцінки придатності набутого досвіду у роботі аптек комунальної форми власності.
Наряду із діючими депутатами міської ради за згодою включаються фахівці.
Комісія має право запрошувати та отримувати від органів місцевого самоврядування, їх працівників та комунальних підприємств Запоріжжя необхідну інформацію щодо фінансово-господарської діяльності у даному напрямку.
До доповіді висновків на сесії міської ради, члени комісії не мають права коментувати зміст вивчаємого питання.
Висновки комісії затверджуються шляхом голосування на засіданні більшістю голосів членів комісії.
Комісія припиняє свою роботу після доповіді матеріалів перевірки на сесії міської ради.

Секретар ради Ю.В.Каптюх