Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/06/2006

Рішення виконавчого комітету від 22.06.2006 № 225 «Про затвердження Положення про порядок направлення осіб для навчання у Гуманітарному університеті “Запорізький інститут державного і муніципального управління” та складу відбірної комісії»

Згідно з Договором про сумісну діяльність із Гуманітарним університетом “Запорізький інститут державного і муніципального управління” від 02 квітня 1998р. виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити Положення про порядок направлення осіб для навчання у Гуманітарному університеті “Запорізький інститут державного і муніципального управління” (додається).
2. Затвердити склад відбірної комісії з питань направлення осіб для навчання у Гуманітарному університеті “Запорізький інститут державного і муніципального управління” (додається).
3. Положення про порядок направлення осіб для навчання у Гуманітарному університеті “Запорізький інститут державного і муніципального управління”, затверджене рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 29.11.02 №352 вважати таким, що втратило чинність.
4. Склад відбір н ої комісії по направленню осіб для навчання у Гуманітарному університеті „ Запорізький інститут державного і муніципального управління ” , затверджений рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 20.05.2004 №196 “Про затвердження складу відбіркової комісії по направленню осіб для навчання у Гуманітарному університеті “Запорізький інститут державного і муніципального управління” та рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 26.05.2005 №166 “Про внесення змін до складу відбір н ої комісії по направленню осіб для навчання у Гуманітарному університеті “Запорізький інститут державного і муніципального управління”, вважати таким, що втратив чинність.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

Міський голова Є.Г.Карташов
  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого комітету
міської ради
22.06. 2006 № 225

ПОЛОЖЕННЯ
про порядок направлення ociб для навчання
у Гуманітарному університеті “Запорізький інститут державного і муніципального управління”

Виконавчий комітет Запорізької міської ради згідно з Договором про сумісну діяльність iз Гуманітарним університетом "Запорізький інститут державного i муніципального управління" направляє для навчання щорічно не більше 25 осіб для безкоштовного навчання з числа сиріт, інвалідів, осіб з малозабезпечених родин, які закінчили загальноосвітню школу або професійно-технічне училище та працівників виконавчих органів міської ради.

Загальний порядок

1.Положення регулює порядок направлення осіб для навчання у Гуманітарному університеті "Запорізький інститут державного i муніципального управління".
2.Для відбору ociб, які будуть рекомендовані до навчання, утворюється відбір на комісія, склад якої затверджується виконавчим комітетом Запорізької міської ради.
3.Пропозиції до комісії подають:
3.1.Управління праці та соціального захисту населення міської ради - щодо осіб з числа сиріт, інвалідів та осіб з малозабезпечених сімей, які закінчили загальноосвітню школу або професійно-технічне училище.
3.2.Виконавчі органи міської ради - щодо працівників виконавчих органів міської ради, які зараховані до кадрового резерву для просування по службі, при виникненні необхідності у навчанні працівника на конкретній спеціальності, або осіб, які зараховані до кадрового резерву виконавчих органів міської ради.
4.До відбір н ої комісії подаються такі документи: особовий листок з обліку кадрів, копія документа про освіту, медична довідка, довідка про матеріальне становище, довідка про склад сім'ї, для працівників виконавчих органів міської ради та осіб, які зараховані до кадрового резерву виконавчих органів міської ради — рекомендація керівника відповідного органу.
5.Строк подання документів у відбірну комісію - 25 червня.
6.На підставі результатів відбору видається розпорядження міського голови про направлення на навчання.

Заступник міського голови з питань діяльності
виконавчих органів ради, керуючий справами
виконавчого комітету ради
К.О.Вайтаник
  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого комітету
міської ради
22.06. 2006 № 225

СКЛАД
відбірної комісії з питань направлення осіб для навчання
у Гуманітарному університеті „Запорізький інститут державного і муніципального управління”

Кузьмін О.С. - заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів ради,
голова комісії
Стародуб В.І. - начальник відділу управління праці
та соціального захисту населення
Запорізької міської ради, секретар
комісії
Члени комісії:  
Вайтаник К.О. - заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів ради,
керуючий справами виконавчого
комітету ради
Корнієнко С.А. - начальник юридичного відділу
виконкому ради
Полковнікова О.Я. - начальник управління праці та
соціального захисту населення
Запорізької міської ради
Савенко О.В. - заступник керуючого справами
виконкому ради, начальник відділу
організаційної та кадрової роботи
виконкому ради
Фунтікова О.О. - проректор з довузівської підготовки,
професор Гуманітарного університету
„Запорізький інститут державного і
муніципального управління”
Чухрай Р.В.

- депутат міської ради

 

Заступник міського голови з питань діяльності
виконавчих органів ради, керуючий справами
виконавчого комітету ради
К.О.Вайтаник