Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/06/2006

Рішення виконавчого комітету від 22.06.2006 № 237 «Про впорядкування розміщення зовнішньої реклами в м. Запоріжжі»

З метою запобігання невпорядкованого розміщення наземних рекламних конструкцій усіх типів та форматів, яке негативно впливає на міське середовище, керуючись п. 4 Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.03 №2067, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Доручити головному управлінню архітектури та містобудування міської ради (Трубін В.П.) сумісно з комунальним підприємством «Градпроект» (Сидоренко Є.А.) та комунальним підприємством «Муніципальна телевізійна мережа» (Сасін С.А.) визначити основні напрямки розміщення наземних рекламних конструкцій усіх типів та форматів та розробити схему їх розміщення в термін до 01.01.08, враховуючи архітектурні, функціонально-планувальні, історико-культурні фактори, типології елементів міського середовища, дотримуючись державних норм та правил у сфері містобудування.
2. Доручити головному управлінню архітектури та містобудування міської ради (Трубін В.П.), комунальному підприємству «Запорізьке міське інвестиційне агентство» (Овчаренко О.А.):
2.1. Тимчасово (на термін до 01.01.08) припинити підготовку, узгодження дозвільної документації та укладення договорів на розміщення наземних рекламних конструкцій, крім конструкцій, які підлягають переоформленню.
2.2. Провести інвентаризацію всіх існуючих наземних рекламних конструкцій у вказаний термін.
3. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради (Шулдик С.О.) забезпечити висвітлення даного рішення в засобах масової інформації.
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В.

Міський голова Є.Г.Карташов