Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/04/2006

Рішення міської ради від 28.04.2006 № 14 «Про Внесення змін до Програми фінансової підтримки Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” на 2006 рік»

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні” та статтею 91 Бюджетного кодексу України, з метою забезпечення сталого функціонування міського електротранспорту, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
Внести зміни до Програми фінансової підтримки Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” на 2006 рік, затвердженої рішенням міської ради від 25.01.2006 №57 “ Про затвердження Програми фінансової підтримки Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” на 2006 рік”:
1. Розділ Програми “Головний розпорядник” викласти у наступній редакції:
“Виконавчий комітет та Управління транспорту і зв'язку міської ради здійснюють контроль та несуть відповідальність за виконання Програми в частині встановлених рішенням міської ради “Про бюджет міста на 2006 рік” призначень”.
2. Пункт 2 розділу Програми “Перелік заходів на виконання програми та джерела фінансування” викласти в наступній редакції: “Проведення виплат, визначених пунктом 1 даного розділу, в обсязі 3650,0 тис. грн. за рахунок коштів загального фонду міського бюджету та в обсязі 3432,524 тис. грн. за рахунок коштів міського цивільного фонду Запорізької міської ради (суми можуть бути скориговані протягом поточного року)”.

Міський голова Є.Г.Карташов