Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

19/04/2006

Рішення виконавчого комітету від 19.04.2006 № 164 «Про організацію робіт по архітектурно-декоративному підсвітленню об’єктів будівництва та реконструкції в м. Запоріжжі»

Керуючись п. 10.2. рішення Запорізької міської ради від 15.10.03 №34 «Про затвердження Правил забудови міста Запоріжжя», виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Доручити головному управлінню архітектури та містобудування міської ради (Трубін В.П.):
1.1. Організувати виконання спеціалізованими організаціями схем, концепцій по архітектурно-декоративному підсвітленню містобудівних ансамблів.
1.2. В архітектурно-планувальних завданнях на реконструкцію об'єктів та благоустрій прилеглої території враховувати необхідність розробки проектів по архітектурно-декоративному підсвітленню з урахуванням концепції архітектурно-декоративного підсвітлення.
1.3. В архітектурно-планувальних завданнях на будівництво об'єктів враховувати необхідність архітектурно-декоративного підсвітлення за розробкою індивідуальних проектів, які повинні виконуватися спеціалізованими організаціями по архітектурно-декоративному підсвітленню.
2. Вважати тим, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 27.05.02 №159/2 «Про організацію робіт по архітектурно-декоративному підсвітленню об'єктів будівництва та реконструкції в м. Запоріжжі».
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В.

Міський голова Є.Г. Карташов