Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/03/2006

Рішення виконавчого комітету від 23.03.2006 № 91 «Про удосконалення стилю, форм і методів роботи управління транспорту та зв’язку Запорізької міської ради»

Керуючись рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.02.2005 №47 «Про заходи по удосконаленню стилю, форм і методів роботи виконавчих органів міської ради», заслухавши інформацію начальника управління транспорту та зв'язку Запорізької міської ради Костюченка Л.А., виконавчий комітет Запорізької міської ради
В И Р І Ш И В:
1. Управлінню транспорту та зв'язку міської ради (Костюченко Л.А.):
1.1. Вжити заходи по виконанню в повному обсязі рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2005 №47 «Про заходи по удосконаленню стилю, форм і методів роботи виконавчих органів міської ради».
1.2. Забезпечити висвітлення актуальних питань організації пасажирських перевезень у місті Запоріжжі у засобах масової інформації.
1.3. Вивчати та використовувати в роботі позитивний досвід інших міст України з питань оптимізації тарифної політики на автотранспорті.
1.4. Організувати заходи щодо виконання комплексного обстеження пасажиропотоків міського пасажирського транспорту для отримання науково-обгрунтованих даних.
1.5. Розробити комплексну програму оновлення рухомого складу міського пасажирського транспорту в місті Запоріжжі.
1.6. Посилити контроль за виконанням автоперевізниками договірних зобов'язань, в частині виконання кількості зворотних рейсів, випуску рухомого складу, перевезення пільгових категорій громадян та за дотриманням фінансової дисципліни, в межах своїх повноважень.
2. Запорізькому комунальному підприємству міського електричного транспорту «Запоріжелектротранс» (Риженький М.В.):
2.1. Розробити нову програму розвитку міського електротранспорту.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В.

Міський голова Є.Г. Карташов