Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/02/2006

Рішення виконавчого комітету від 28.02.2006 № 45 «Про затвердження Порядку відрахувань комунальними підприємствами частки прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності у 2006 році, яка підлягає зарахуванню до загального фонду бюджету міста»

Керуючись законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про систему оподаткування”, „Про оподаткування прибутку підприємств”, рішеннями Запорізької міської ради від 25.01.2006 №5 „Про бюджет міста на 2006 рік” та від 25.01.2006 №32 „Про встановлення для підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади міста, розміру частки прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності у 2006 році, яка підлягає зарахуванню до загального фонду бюджету міста”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити Порядок відрахувань комунальними підприємствами частки прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності у 2006 році, яка підлягає зарахуванню до загального фонду бюджету міста.
2. Керівникам комунальних підприємств, управлінням, відділам та районним адміністраціям міської ради забезпечити виконання даного рішення, організувати системний контроль за додержанням керівниками підзвітних підприємств Порядку відрахувань комунальними підприємствами частки прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності у 2006 році, яка підлягає зарахуванню до загального фонду бюджету міста з урахуванням вимог чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гальцова В.Є. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І.

Міський голова Є.Г. Карташов

 

  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого
комітету міської ради
28 .02.2006 № 45

 

Порядок
відрахувань комунальними підприємствами частки прибутку
за результатами фінансово-господарської діяльності у 2006 році,
яка підлягає зарахуванню до загального фонду бюджету міста

1. Порядок визначає процедуру відрахувань комунальними підприємствами до загального фонду місцевого бюджету частки прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності у 2006 році.
2. Розрахунок відрахувань частки прибутку здійснюється згідно з положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку та відображається у декларації з податку на прибуток.
3. Відрахування комунальними підприємствами частки прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності у 2006 році здійснюється відповідно до нормативів, затверджених рішенням міської ради від 25.01.2006 №32, згідно з порядком, встановленим Державною податковою адміністрацією та з додержанням вимог ст.67 Закону України „Про Державний бюджет України на 2006 рік”.
4. Відрахування комунальними підприємствами частки прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності у 2006 році здійснюється щоквартально, у строки, встановлені для сплати податку на прибуток, і зараховуються на відповідні рахунки з обліку надходжень до загального фонду місцевого бюджету, відкриті в органах Державного казначейства.
5. Інформацію про нарахування та сплату частки прибутку відповідно до цих Порядку і нормативів комунальні підприємства подають до структурних підрозділів міської ради, до сфери управління яких вони належать.

 

Заступник міського голови
з питань діяльності виконавчих
органів ради, керуючий
справами виконкому ради
К.О.Вайтаник