Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/02/2006

Рішення виконавчого комітету від 28.02.2006 № 50 «Про надання дозволу ТОВ «Українсько Угорській компанії «ІНН-КОМ» на проектування, створення та технічну експлуатацію в Орджонікідзевському районі м. Запоріжжя мережі багатоканального ефірно-кабельного телебачення»

З метою прискорення створення у місті Запоріжжя сучасної єдиної мережі багатоканального ефірно-кабельного телебачення, розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Українсько Угорської компанії «ІНН-КОМ», виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю Українсько-Угорській компанії «ІНН-КОМ» на проектування, створення згідно Генеральної схеми будівництва та технічну експлуатацію мережі багатоканального ефірно-кабельного телебачення у Орджонікідзевському районі міста Запоріжжя за власні кошти.
2. Зобов'язати товариство з обмеженою відповідальністю «Українсько-Угорську компанію «ІНН-КОМ» закінчити створення базових телекомунікаційних мереж у Орджонікідзевському районі м. Запоріжжя у 2007 році.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

 

Міський голова Є.Г. Карташов