Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

15/02/2006

Рішення міської ради від 15.02.2006 № 5 «Про надання згоди на приймання гуртожитків до комунальної власності міста»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати згоду на приймання до комунальної власності міста гуртожитків, що є об'єктами державної власності та перебувають в повному господарському віданні (балансі) підприємств, згідно з додатком.
2. Управлінню комунальної власності міської ради та управлінню житлового господарства міської ради здійснити заходи передбачені чинним законодавством щодо приймання до комунальної власності гуртожитків згідно з додатком.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Пшигоцький С.В.).

Міський голова Є.Г. Карташов

 

  Додаток
до рішення міської ради
15.02.2006 № 5

ПЕРЕЛІК
підприємств, які готують до передачі в комунальну власність міста Запоріжжя гуртожитки, що перебувають в їх повному господарському віданні, і є об'єктами державної власності

1.  Казенне підприємство «Запорізький титано-магнієвий комбінат».

2.  Державне підприємство «Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро «Прогрес» імені академіка О.Г. Івченка.

 

Секретар ради І.І. Наливайко