Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

15/02/2006

Рішення міської ради від 15.02.2006 № 12 «Про надання пільги по платі за землю на 2006 рік державному підприємству «Придніпровська залізниця»»

Розглянувши звернення державного підприємства «Придніпровська залізниця» з питання надання пільги по платі за землю на 2006 рік, висновок фінансового управління міської ради та керуючись частиною 4 статті 12 Закону України «Про плату за землю», Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати пільгу по платі за землю державному підприємству «Придніпровська залізниця» на період з наступного місяця після прийняття рішення до 31 грудня 2006 року в частині платежів до бюджету міста (75,0 відсотків).
2. Вивільнені кошти, внаслідок надання пільги, направити на продовження будівництва шляхопроводу на 1106 км перегону Запоріжжя-Вантажне – Запоріжжя-1.
3. Зобов'язати державне підприємство «Придніпровська залізниця» щоквартально надавати фінансовому управлінню міської ради дані про фінансово-господарську діяльність підприємства (баланс та звіт про фінансові результати) та обґрунтовану інформацію про фактичне використання коштів, вивільнених від надання пільги.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І. та комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Великий В.І.)

 

Міський голова Є.Г. Карташов