Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/01/2006

Рішення виконавчого комітету від 26.01.2006 № 12 «Про надання згоди відкритому акціонерному товариству „Мотор Січ” на виключення дошкільного навчального закладу №283 з переліку дошкільних навчальних закладів міста»

Розглянувши звернення відкритого акціонерного товариства „Мотор Січ” про виключення дошкільного навчального закладу №283 з переліку дошкільних навчальних закладів міста, взявши до уваги той факт, що на момент звернення зазначений дошкільний навчальний заклад вже перепрофільовано, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Дати згоду відкритому акціонерному товариству „Мотор Січ” на виключення дошкільного навчального закладу №283 (вул. Копьонкіна, 54) з переліку дошкільних навчальних закладів міста.
2. Управлінню освіти і науки Запорізької міської ради (Секиринський Д.О. ) внести відповідні зміни до переліку дошкільних навчальних закладів міста.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.С.Кузьміна.

Міський голова Є.Г.Карташов