Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/01/2006

Рішення виконавчого комітету від 26.01.2006 № 30 «Про утворення та затвердження складу державної приймальної комісії по прийняттю в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів у 2006 році»

Керуючись “Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів”, затвердженого Постановою Кабінету міністрів України від 22.09.04 № 1243 “Про Порядок прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Створити державну приймальну комісію по прийняттю в експлуатацію об'єктів житлово-громадського та виробничого призначення, закінчених будівництвом у 2006 році, що збудовані із залученням коштів місцевого, а також коштів інших джерел фінансування, окрім коштів державного бюджету.
По об'єктам, що збудовані із залученням коштів державного бюджету до 30 млн.гривень, державна приймальна комісія утворюється обласною державною адміністрацією.
Об'єкти виробничого призначення з кількістю робочих місць понад 50, або вартістю понад 5 млн.гривень, а також об'єкти житлово-громадського призначення III , IV і V категорій складності до пред'явлення їх державній приймальній комісії попередньо приймаються робочими комісіями, які утворюються замовниками будівництва.
2. Затвердити склад державної приймальної комісії по прийняттю в експлуатацію об'єктів житлово-громадського та виробничого призначення закінчених будівництвом у 2006 році.
3. Головами державної приймальної комісії по прийняттю в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів житлово-громадського призначення, об'єктів виробничого призначення вартістю до 10 млн.гривень та кількістю робочих місць до 50, призначити:
Трубнікова Ю.І. – начальника інспекції державного архітектурно-будівельного контролю головного управління архітектури та містобудування міської ради;
Картавого О.І. – заступника начальника, головного інженера інспекції державного архітектурно-будівельного контролю головного управління архітектури та містобудування міської ради.
По об'єктам виробничого призначення вартістю більше 10 млн.грн. та кількістю робочих місць понад 50, головою державної приймальної комісії призначається заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаска В.В.
4. До складу державної приймальної комісії включаються:
Від районних адміністрацій міської ради:
Близнюк В.Д. – заступник голови Ленінської районної адміністрації;
Глущенко М.Г. – Заступник голови Хортицької районної адміністрації;
Журавльов Ю.В. – заступник голови Жовтневої районної адміністрації;
Кобиляцький В.В. – заступник голови Шевченківської районної адміністрації;
Мамяко В.М. – заступник голови Заводської районної адміністрації;
Хоцький В.І. – заступник голови Орджонікідзевської районної адміністрації;
Яковенко В.В. – заступник голови Комунарської районної адміністрації.
Від державного санітарно-епідеміологічного нагляду:
Близнюк В.Д. – головний державний санітарний лікар м.Запоріжжя (за згодою).
Від головного управління МНС України в Запорізькій області:
Лепський О.М. – начальник головного управління (за згодою);
Харченко Р.О.- заступник начальника управління наглядово-профілактичної діяльності, начальник відділу державного пожежного нагляду (за згодою);
Юдицький Ф.Л. – заступник начальника головного управління – начальник управління наглядово-профілактичної діяльності (за згодою).
Від місцевих підрозділів головного управління МНС України в Запорізькій області:
Кривонос Р.П.– начальник Хортицького районного відділу м.Запоріжжя (за згодою);
Махов О.Л. – начальник Ленінського районного відділу (за згодою);
Нехаєв В.С. – начальник Шевченківського районного відділу (за згодою);
Постєвой А.О. – начальник Орджонікідзевського районного відділу (за згодою);
Рознатовський Ю.В. – начальник Заводського районного відділу (за згодою);
Рева А.М. – начальник Комунарського районного відділу (за згодою);
Шевченко С.М. – начальник Жовтневого районного відділу (за згодою).
Члени комісії зобов'язані за викликом голови брати участь у її роботі, а також здійснювати свої повноваження як представники відповідних органів.
5. При прийнятті в експлуатацію закінчених будівництвом автомобільних доріг, комплексів та об'єктів дорожнього сервісу до складу державної приймальної комісії включається представник державної автомобільної інспекції згідно з додатком.
У випадках, визначених законодавством, до складу державної приймальної комісії включаються також представники Мінприроди, Мінпраці, Держнаглядохоронпраці, Державного комітету з енергозбереження, Держатомрегулювання та інші згідно з додатком.
6. Затвердження актів державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів проводити:
6.1. Розпорядженням міського голови – по об'єктам громадського призначення вартістю до 10 млн.гривень та по об'єктам виробничого призначення з кількістю робочих місць до 50 або вартістю об'єкта до 5 млн.гривень;
6.2. Рішенням виконавчого комітету міської ради – по об'єктам громадського призначення вартістю понад 10 млн.гривень та об'єктам виробничого призначення з кількістю робочих місць понад 50, або вартістю об'єкта понад 5 млн.гривень.
7. Підготовку розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету міської ради про затвердження актів державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів доручити інспекції державного архітектурно-будівельного контролю головного управління архітектури та містобудування міської ради (Трубніков Ю.І.).
8. Підготовку акта про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта для підписання членами державної приймальної комісії забезпечує замовник.
9. Строк прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта державною приймальною комісією встановлюється 15 днів.
В окремих випадках строк може бути продовжений головою комісії, але не повинен перевищувати 30 днів.
У разі прийняття в експлуатацію об'єкта вартістю 30 млн.грн. і більше, зазначений строк може бути продовжений головою комісії, але не повинен перевищувати 60 днів.
10. Голова та члени державної приймальної комісії несуть персональну відповідальність за виконання покладених на них функцій.
11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та начальника головного управління архітектури та містобудування міської ради Трубіна В.П.

Міський голова Є.Г.Карташов
  Додаток
до рішення виконавчого комітету
міської ради
26.01. 2006 № 30

С к л а д
представників органів, установ та організацій, які включаються до державної приймальної комісії у випадках, визначених законодавством

Від територіального управління Держнаглядохоронпраці України в Запорізькій області Державного комітету України з нагляду за охороною праці:
Ворошилов П.О. – начальник Запорізької державної інспекції охорони праці в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері (за згодою);
Літус В.Я. – начальник Запорізької державної інспекції охорони праці в машинобудуванні, транспорті та зв'язку (за згодою);
Притискач С.І. - в.о. начальника Запорізької інспекції державного нагляду в енергетиці, будівництві, котлонагляді та підйомних споруд (за згодою);
Проворний О.М. – начальник Запорізької інспекції державного нагляду в газовій та хімічній промисловості (за згодою);
Слюсар В.Є. - начальник Запорізької інспекції державного нагляду в металургії (за згодою);
Від відділу Державної автомобільної інспекції Запорізького міського управління МВС України в Запорізькій області:
Кусаков В.О. – начальник відділу по контролю за перевезенням небезпечних вантажів, нагляду за станом вулиць і доріг та організації дорожнього руху підполковник міліції (за згодою);

Від державного управління екології та природних ресурсів в Запорізькій області Міністерства охорони навколишнього природного середовища України:
Богун С.В. – начальник державного управління – головний державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області (за згодою);
Лихасенко Ф.І. - заступник начальника державного управління – заступник головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області (за згодою);
Мовчан І.А. - начальник відділу державної екологічної експертизи та аудиту (за згодою);
Нарсєєва Г.В. – заступник начальника державного управління, начальник державної лісничої інспекції, заступник головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області (за згодою);

Від територіального управління державної інспекції з енергозбереження по Запорізькій області:
Бегаль В.Н. – заступник начальника територіального управління – старший державний інспектор з енергозбереження (за згодою);
Ушенко С.Г. – начальник територіального управління – старший державний інспектор з енергозбереження (за згодою);

Від управління ветеринарної медицини в м.Запоріжжі Державного департаменту ветеринарної медицини:
Букрєєв Ю.Г. – начальник управління – головний державний інспектор ветеринарної медицини в м.Запоріжжі (за згодою);
Приходько С.А. – заступник начальника управління ветеринарної медицини в м.Запоріжжі, державний інспектор ветеринарної медицини (за згодою);
Від Запорізького обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів Міністерства праці та соціальної політики України:
Воробйов Т.А. – головний спеціаліст юридичної служби (за згодою).

Представники технічного нагляду замовників.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючий справами
виконавчого комітету ради
К.О.Вайтаник