Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/01/2006

Рішення міської ради від 25.01.2006 № 19 «Про затвердження Програми по запобіганню та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха на 2006 рік»

Керуючись вимогами статті 91 «Бюджетного кодексу України», Законами України від 08.06.2000 №1809-ІІІ «Про захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру» та від 21.05.1997 №280/97 «Про місцеве самоврядування» щодо забезпечення реалізації державної політики у сфері ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту населення і територій від наслідків аварій, катастроф та стихійного лиха, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Для своєчасного здійснення аварійно-рятувальних робіт на об'єктах і територіях міста Запоріжжя у разі попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, забезпечення життєдіяльності міста затвердити «Програму по запобіганню та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха на 2006 рік».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф., постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів міської ради (Великий В.І.).

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Програма
по запобіганню та ліквідації надзвичайних
ситуацій та наслідків стихійного лиха
на 2006 рік

Головний розпорядник

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради – несе відповідальність та здійснює контроль за виконанням Програми.

Мета програми

Виконання вимог Законів України від 08.06.2000 №1809-ІІІ «Про захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру», від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо забезпечення реалізації державної політики у сфері ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту населення і територій від наслідків аварій, катастроф та стихійного лиха.

Завдання програми

Проведення заходів щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Напрямки діяльності

 Здійснення екстрених і невідкладних заходів в умовах надзвичайних ситуацій на об'єктах м. Запоріжжя з метою рятування людей, захисту матеріальних цінностей, локалізації та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Очікуваний результат програми

 Своєчасне здійснення аварійно-рятувальних на об'єктах і територіях міста у разі виникнення надзвичайних ситуацій, забезпечення життєдіяльності міста.

Джерела фінансування програми

 Фінансування заходів по ліквідації надзвичайних ситуацій здійснюється за рахунок коштів бюджету міста в сумі 500, 0 тис.грн. (п'ятсот тисяч грн.).

Секретар ради І.І. Наливайко